Και όμως! Υπάρχουν και απαραίτητες πλαστικές επεμβάσεις!

Έχουµε συνηθίσει να ακούµε για τα θεαµατικά αισθητικά αποτελέσµατα που µπορεί να χαρίσει µια πλαστική επέµβαση σε µια γυναίκα, αυτό όµως, που λίγοι ξέρουν είναι πως ορισµένες φορές µια πλαστική είναι απαραίτητη και για την υγεία µας.


Αναπνεύστε σωστά!

Μην αφήσετε το ροχαλητό να γίνει αιτία… χωρισµού αφού µπορείτε να απαλλαγείτε άµεσα από αυτό µε µια απλή ρινοπλαστική! Οι πλαστικές επεµβάσεις που αφορούν την περιοχή της µύτης είναι ιδιαίτερα δηµοφιλείς για άλλους λόγους, αλλά µπορούν να σας χαρίσουν σωστή αναπνοή και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήµατα, όπως το µόνιµο µπούκωµα ή οι διαταραχές στην όσφρηση. Η ρινοπλαστική στοχεύει κατευθείαν στην πηγή του προβλήµατος µε το ίσιωµα του διαφράγµατος, επιτρέποντας τη σωστή διέλευση του αέρα στο αναπνευστικό σύστηµα. Επιπλέον είναι µια επέµβαση που εφαρµόζεται στο εσωτερικό της µύτης χωρίς να αφήνει ανεπιθύµητες ουλές και σηµάδια. Στο τέλος θα έχετε µια καλοσχηµατισµένη µύτη που θα λειτουργεί σωστά! 


TI VAZOUN OI STAR


Για να µην είστε… πεσµένοι!

∆είχνετε συνεχώς κουρασµένοι και τα µάτια σας έχουν µονίµως µια νυσταγµένη όψη που δεν σας κολακεύει καθόλου; Έχετε κάποιο εκ γενετής πρόβληµα βλεφαρόπτωσης που εµποδίζει την όρασή σας; Εδώ έρχεται άλλη µια απαραίτητη επέµβαση, η λεγόµενη βλεφαροπλαστική. Πρόκειται για µια  επέµβαση που αφαιρεί το περιττό λίπος και συσφίγγει το χαλαρό δέρµα στα βλέφαρα ενώ εξαφανίζει και τις σακούλες κάτω από τα µάτια. Επιπλέον, στις περιπτώσεις βλεφαρόπτωσης, αφαιρεί το περιττό δέρµα από το βλέφαρο που έχει το πρόβληµα ώστε το µάτι να «ανοίξει». Ένα από τα πλεονεκτήµατα αυτής της επέµβασης είναι ότι ανανεώνεται η εµφάνιση του προσώπου και αναδεικνύεται το βλέµµα σας, αφού εξαλείφονται τα σηµάδια γήρατος ή της πτώσης των βλεφάρων.


woman-cosmetic-surg


Όταν το στήθος σας γίνεται… βάρος!

Το πλούσιο µπούστο είναι ένα σηµαντικό προσόν για µια γυναίκα σήµερα! Όσο όµως κι αν καµαρώνετε γι’ αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις µπορεί να αποτελέσει αιτία για πόνους στη µέση καθώς το επιπλέον βάρος επιβαρύνει την σπονδυλική στήλη προκαλώντας µέχρι και κύφωση. Eάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών που υποφέρουν, η πλαστική χειρουργική έχει την κατάλληλη λύση για κάθε πρόβληµα! Με µια απλή επέµβαση µπορείτε να αφαιρέσετε το περιττό λίπος και ιστό από το στήθος σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σωστό κέντρο βάρους, χωρίς να υποφέρετε από πόνους στη µέση ή τον αυχένα.


4


1