Καινούρια Καταστήματα FLEXA: Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν…

Η FLEXA υποδέχεται το νέο έτος με δύο νέα καταστήματα shopinshop!

Με δύο νέους χώρους, έναν στο κέντρο της Αθήνας στο notoshome και έναν στο κατάστημα ΚΑΛΟΠΕΤΡΗΣ, στη Ρόδο, υποδέχεται η FLEXA το νέο έτος.

Δύο χώροι, όμορφα διαμορφωμένοι με έμπειρους και φιλικούς συνεργάτες είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν. Ελάτε να γνωρίσετε τα προϊόντα της Flexa, και μαζί να διαμορφώσουμε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας!

1. Νέο κατάστημα ShopinShopnotoshome, Κρατίνου 3-5, Πλατεία Κοτζιά, email: notoshome@flexashop.com

2. Νέο κατάστημα Shop in Shop Ρόδος: Rhodes Καλοπέτρης12° χλμ Ρόδου-Λίνδου - T: 22410 85805,

email: info@kalopetris.com


Ξεκινώντας το 1972 από τη Δανία, η FLEXA συγκαταλέγεται σήμερα στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες παιδικών επίπλων παγκοσμίως.


Έναυσμα μας, ο προβληματισμός όλων των γονέων. Πως θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές, λειτουργικό και δημιουργικό περιβάλλον;

Ξεκινήσαμε από τη βάση, την πρώτη ύλη. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά που μας δίνει η μητέρα φύση, το ξύλο που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των επίπλων προέρχεται από το δικό μας δάσος, οι βαφές τους είναι οικολογικές και όλα μας τα υφάσματα είναι βαμβακερά και πιστοποιημένα υπό-αλλεργικά. Συνεχίσαμε με την λειτουργικότητα, δημιουργώντας ένα ευέλικτο σύστημα κρεβατιού το οποίο εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες του παιδικού δωματίου. Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν…

Ολοκληρώσαμε το όραμα μας μελετώντας τον κόσμο του παιδιού και χρησιμοποιώντας σχέδια και χρώματα που διεγείρουν την φαντασία των μικρών μας φίλων.


Στη FLEXA, δεν παράγουμε έπιπλα που είναι απλά όμορφα στην όψη στην όψη τους, όλα έχουν την χρήση τους και είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στα παιδιά ένα καλύτερο περιβάλλον, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη τους και διεγείρουμε την δίψα τους για γνώση και δημιουργία!

Αυτή είναι η αρχή μας σε ότι κάνουμε, από το σχεδιασμό επίπλων και λευκών ειδών, στην έρευνα νέων προϊόντων και την παραγωγή. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε παρουσία σε 80 χώρες ανά τον κόσμο, με 150 εξειδικευμένα καταστήματα FLEXA.


Και το όνειρο συνεχίζεται… 

Επισκεφθείτε το site www.flexaworld.gr & https://www.facebook.com/FlexaGreece και γνωρίστε όλα τα σχέδια FLEXA!


FLEXA Shops:

Αθήνα: Γλυφάδα, Αρτέμιδος 2,- T: 210 8986380, email: glyfada@flexashop.com

Μελίσσια: Ανδρέα Παπανδρέου 9-11, – T: 2108100041, email: melissia@flexashop.com

Νέο κατάστημα Shop in Shopnotos home: Κρατίνου 3-5, Πλατεία Κοτζιά, email:notoshome@flexashop.com

Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, – T: 2310477188, email: thessaloniki@flexashop.com

Shop in Shop Βόλος: Ikos, Δημητριάδος 237, – T: 2421039811, email: info@ikos.house

Νέο κατάστημα Shop in Shop Ρόδος: RhodesΚαλοπέτρης12° χλμ Ρόδου-Λίνδου – T: 22410 85805,

email: info@kalopetris.gr


IN CATEFORY: BEST CHOICES , DECORATION , KID