Κωνσταντινίδης: Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις!

Μια ιστορία, ένα όνομα, χιλιάδες μοναδικές γεύσεις… Ανάλαφρο μιλφέιγ, αφράτο πολίτικο τσουρέκι και μυρωδάτα μπακλαβαδάκια Βηρυτού, είναι λίγα μόνο από τα γλυκά – υπογραφές του Κωνσταντινίδη.


Η εμπειρία των καταστημάτων Κωνσταντινίδη από το 1920, είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αυτή ακριβώς η εμπειρία μεταφέρθηκε στο 22ο κατάστημα (σε όλη την Ελλάδα) που άνοιξε μόλις, για να στολίσει και να γλυκάνει τη Γλυφάδα! Τι και αν έχουν περάσει 4 γενιές… Η ποιότητα των γλυκών Κωνσταντινίδη παραμένει αναλλοίωτη χάρη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, διατηρώντας πάντα τις αναφορές τους στην παράδοση.
Οι παραδοσιακές συνταγές από τη Μικρά Ασία είναι αυτές που μας ξυπνούν τις αισθήσεις και παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας, αφού όλες οι λιχουδιές ετοιμάζονται σε ανοιχτό εργαστήρι, αφήνοντάς μας να απολαύσουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής! Αν μάλιστα βρεθείτε στη Γλυφάδα μετά τις 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με τη μουσική του ταλαντούχου πιανίστα στο πανέμορφο πιάνο!


Και μην ξεχνάτε! Αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο γάμο, τη βάφτιση ή σε οποιοδήποτε εκδήλωση, μπορείτε να επιλέξετε τις μοναδικές αντίκες και τα παγωποδήλατα!


Μπορείτε να σκεφτείτε ωραιότερο δώρο για τις μέρες των Χριστουγέννων από ένα γλυκό; Εμείς σίγουρα όχι!


Το 10ο κατάστημα στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει στη Γλυφάδα.


Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Πέμπτη 08.00-23.00 Παρασκευή – Σάββατο 08.00 – 23.30
www.konstandinidis.com

 FB: Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης


 

Λ. Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα
Τ: 210 8949600