Κούπες: Γεύσεις & αρώματα από Κρήτη

Όποιος έχει βρεθεί έστω και μία φορά στην Κρήτη, ξέρει πολύ καλά από πού πήραν την ονομασία τους οι «Κούπες». Για εσάς που δεν γνωρίζετε… Μερικοί φίλοι, καλή διάθεση και καλό κρασί παρέα με παραδοσιακούς μεζέδες, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία προκειμένου να τις μάθετε. Και πιστέψτε με, όπως λένε και οι Κρητικοί, την Κρήτη αν την αγαπήσεις μία φορά, θα την αγαπάς για πάντα!

Ένα νέο εστιατόριο που περιέχει όλα τα παραπάνω, έκανε την εμφάνισή του στην Αργυρούπολη αλλάζοντας εντελώς τα μέχρι σήμερα δεδομένα για το πώς αντιλαμβάνεται κανείς την Κρητική κουζίνα. Γαμοπίλαφο, χοχλιοί, κουνέλι με σιουφιχτά και ζουμερά κρέατα έχουν την τιμητική τους, είναι μερικά από τα φαγητά που σίγουρα θα σας απογειώσουν τον ουρανίσκο. Και όλα αυτά σε ένα χώρο παραδοσιακό μεν, αλλά με έντονα σύγχρονα στοιχεία.

Παρασκευή και Σαββατοκύριακο μπορείτε να ζητήσετε τα πιάτα ημέρας, όπως μελωμένο κότσι με οφτή πατάτα, ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι το κέφι ζωντανεύει με λαϊκή ορχήστρα, τραγούδι και σπιτικό ρακόμελο. Είναι σχεδόν αυτονόητο, να δοκιμάστε και τα υπέροχα γλυκά τους, που πραγματικά είναι ένα και ένα! Εμείς συστήνουμε ανεπιφύλακτα μπανόφι!

Γεμίστε λοιπόν τις μπαταρίες σας, εφοδιαστείτε με μπόλικη καλή διάθεσή και … τι περιμένετε; Βουρ για Κούπες!


 

Κωνσταντινουπόλεως και Κρώμνης 48, Αργυρούπολη

Τ: 215 5501340, 6972406304