Τα κτήματα διαθέτουν ένα πανέμορφο εκκλησάκι στην κορυφή του λόφου. Επίσης, διαθέτουν εξωτικά δέντρα, καταρράκτες, γραφικά πετρόκτιστα μονοπάτια, πισίνες και πολλά πολύχρωμα λουλούδια. Και τα δύο μας κτήματα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ιδανικοί χώροι για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Τα κτήματα γάμου μπορούν να φιλοξενήσουν έναν μεγάλο αριθμό ατόμων είτε στον κλειστό είτε στον ανοιχτό μας χώρο.

Κτήματα γάμου Μπραϊμνιώτη

 Στη συμβολή των οδών ονείρων και θεάτρου (πλησίων Σχολής Ευελπίδων & Πολυκατάστημα Jumbo) στο Κορωπί βρίσκεται το κτήμα Σωκράτη Μπραϊμνιώτη.

Όχι μόνο εξ’ αιτίας της ονομασίας των οδών, αλλά κυριολεκτικά το κτήμα είναι ένα όνειρο! Γεμάτο πράσινο, με πολλά εξωτικά δέντρα, ένα εκκλησάκι στην κορυφή του λόφου, καταρράκτες, γραφικά πετρόκτιστα μονοπάτια, πισίνες και πολλά πολύχρωμα λουλούδια. Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι εκτός Αθηνών, χωρίς ουσιαστικά να την εγκαταλείπεις. Είναι ένας ιδανικός χώρος για μια ξεχωριστή εκδήλωση της ζωής σας, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση, αφού μπορεί να τελέσει το μυστήριο αλλά και να επακολουθήσει η δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Γεύση από Μεσόγειο…

Το νέο κτήμα που απέκτησε η οικογένεια Μπραϊμνιώτη σχεδιάστηκε ειδικά για τους απαιτητικούς “ταξιδευτές” του είδους.

Μας ταξιδεύει στις περιοχές της Μεσογείου δίνοντας την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στην Ισπανία, Νότια Ιταλία ή το Μαρόκο. Ύστερα από εμπειρία 10 ετών η υπεύθυνη του κτήματος Μαρία Μπραϊμνιώτη δημιούργησε ένα εντυπωσιακό χώρο με μοναδική αρχιτεκτονική και στύλ… που θα σας μαγέψει. Ένα στυλ πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα που σίγουρα τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας θα λατρέψετε.

Κτήμα Σ. Μπραϊμνιώτη: Ονείρων 35 και Θεάτρου, Κορωπί τηλ. 210.89.75.538 | Κτήμα Μεσόγειος: Ονείρων 34, Κορωπί τηλ.: 210.89.75.538