Λαμπερή & όμορφη με τα προιόντα της KLAPP!!

EXTREME by KLAPP: Τέλεια προστασία δέρματος
Οι συνδιασμοί δραστικών συστατικών παρέχουν στο δέρμα ασπίδα προστασίας από τις βλαβερές επιρροές του περιβάλλοντος και υποστηρίζουν τη διαδικασία ανανέωσης. Το βιοτεχνολογικά παρασκευασμένο υαλουρονικό οξύ, είναι το ενεργό συστατικό της σειράς EXTREME.


THALASSO by KLAPP: Φροντίδα για νεανικές επιδερμίδες
Ο συνδυασμός ιχνοστοιχείων, βιταμινών και αμινοξέων που περιέχονται στο πλαγκτόν και τα φύκια, ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου, την άμυνα του δέρματος και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος.


A CLASSIC by KLAPP: Αποτελεσματική αντιμετώπιση ρυτίδων
Οι ταλαιπωρημένες, απαιτητικές επιδερμίδες χρειάζονται σταθερά υποστήριξη. Η ρετινόλη, καθώς και τα παράγωγά της(βιταμίνη Α, στην πιο αγνή της μορφή) που χρησιμοποιεί η KLAPP, καλύπτει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα επιδερμικής αναδόμησης.


CAVIAR POWER by KLAPP: Ενυδάτωση και φροντίδα για απαιτητικές επιδερμίδες.
Το CAVIAR POWER της KLAPP είναι πολυτέλεια για το δέρμα. Η πρωτοποριακή σειρά αντιγήρανσης, με σύγχρονα συστατικά υψηλής τεχνολογίας παρέχει ενυδάτωση και υποστηρίζει το σύστημα αναδόμησης του δέρματος.


DNA by KLAPP: Βιοκυτταρική θεραπεία
Η νέα, μοναδική βιοκυτταρική θεραπεία δημιουργήθηκε από την έρευνα της KLAPP ως το απόλυτο όπλο ενάντια στη γήρανση του δέρματος που βοηθά στην κυτταρική ανανέωση.