Λίμνη Βουλιαγμένης: Yποδέχθηκε τη σεζόν με ένα ξεχωριστό Corporate Cocktail Party 

Την Παρασκευή 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο CorporateCocktailParty στη Λίμνη Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Βάρσος Catering. Σε ένα μαγικό τοπίο περιτριγυρισμένο από βράχους και πεύκα, επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες απόλαυσαν εκλεπτυσμένες γεύσεις υπό τις ταξιδιάρικες μελωδίες του σαξόφωνου.

Η Λίμνη Βουλιαγμένης αποτελεί έναν υδάτινο παράδεισο, ο οποίος απέχει μόλις 20 χλμ από την Αθήνα. Οι επιλογές που προσφέρονται στους επισκέπτες είναι αμέτρητες: βουτιές σε πεντακάθαρα νερά, με σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 22 και 29 °C χειμώνα-καλοκαίρι, πεζοπορία, ποδήλατο, μαθήματα yoga και pilates και βόλτες στο πευκοδάσος. Όλα αυτά συνδυάζονται με απολαύσεις από το alldaybar, με καφέ και δροσερά cocktail δίπλα στις μαγευτικές όχθες της Λίμνης αλλά και υπέροχα, ελαφριά πιάτα στο Restaurantτης, για κάθε στιγμή μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.  

O ειδικά διαμορφωμένος «VIP» χώρος της με άμεση πρόσβαση στα νερά της, διαθέτει αυτόνομο service, ξεχωριστά menu και ιδιαίτερα cocktails γεγονός που τον καθιστά ιδανικό να φιλοξενήσει πάσης φύσεως εκδηλώσεις και συναντήσεις. Προσωπικές στιγμές χαράς, δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, επαγγελματικές συναντήσεις, θεματικές βραδιές, παιδικά parties και επιδείξεις μόδας, σχεδιάζονται με κάθε λεπτομέρεια και υλοποιούνται με επαγγελματισμό και προσωπικό ενδιαφέρον από το εξειδικευμένο προσωπικό της Λίμνης και από τους δοκιμασμένους εξωτερικούς μας συνεργάτες, ανάμεσα στους καλύτερους της ελληνικής αγοράς.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα «μυστικά» της Λίμνης Βουλιαγμένης και να βιώσετε  τις ξεχωριστές εμπειρίες που το φυσικό τοπίο και οι εγκαταστάσεις της προσφέρουν.


IN CATEFORY: EVENTS , PARTIES