Mama Project: Μάγδα Μαυρίκη – Μάριος Κονιός «Κάθε project το αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα και στο τέλος το αποτέλεσμα μάς ανταμείβει»

Αυτό που χαρακτηρίζει τη δουλειά τους στα project που αναλαµβάνουν, είναι η ποιότητα υπηρεσιών και κατασκευής και αυτό που χαρακτηρίζει τους ίδιους, αλλά και την οµάδα του MAMAproject είναι η όρεξη για δουλειά και δηµιουργία… Γνωρίστε τους MAMAproject και την εξαιρετική δουλειά τους όσον αφορά στη µελέτη, κατασκευή και διακόσµηση επαγγελµατικών ή προσωπικών χώρων. 


Τι είναι το ΜΑΜΑproject και ποια είναι τα άτοµα που απαρτίζουν την τόσο πετυχηµένη οµάδα του;

Το ΜΑΜΑproject είναι ένα γραφείο στην Αθήνα, το οποίο ασχολείται µε µελέτη, κατασκευή, interior design  και γενικότερα υπηρεσίες µηχανικών και σχεδιασµού. Το όνοµά του προκύπτει από τα δύο πρώτα γράµµατα των ονοµάτων Μάριος και Μάγδα, που είναι ο πολιτικός µηχανικός και η αρχιτέκτονας που το έστησαν. Τα άτοµα που το απαρτίζουν, είναι αρχιτέκτονες, µηχανικοί, interior designers, graphic designers, εργοδηγοί/υπεύθυνοι έργων και σύµβουλοι ακινήτων. 


Ποια είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία «στήθηκε» η εταιρεία και ποιο είναι το όραµά σας για το µέλλον της και την εξέλιξή της;

Η φιλοσοφία στην οποία στήσαµε την εταιρεία µας είναι να διατηρούµε το νεανικό της χαρακτήρα χωρίς να χάνουµε από την ποιότητα υπηρεσιών και ποτέ να µην πάψουµε να πειραµατιζόµαστε µε νέες ιδέες και υλικά. Το όραµά µας είναι να συνεχίσουµε να δουλεύουµε πάνω σε αυτό που αγαπάµε και να το εξελίσσουµε όσο πιο πολύ µπορούµε!


Σε ποιους απευθύνεται το γραφείο σας; Σε ιδιώτες και επιχειρηµατίες; Και ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε; Αναλαµβάνοντας για λογαριασµό κάποιου ένα project, προσφέρετε µία ολοκληρωµένη παροχή υπηρεσιών; 

Απευθυνόµαστε τόσο σε ιδιώτες µε µελέτη και κατασκευή κατοικιών, όσο και σε επιχειρηµατίες προσφέροντας το πλήρες «στήσιµο» ενός επαγγελµατικού χώρου. Στις υπηρεσίες µας υπάρχει η αρχιτεκτονική, το interior design & styling και η κατασκευή σαν βάση, ενώ παράλληλα την οµάδα µας συµπληρώνουν τοπογράφοι και  µηχανολόγοι µηχανικοί για υπηρεσίες µηχανικού, graphic designers για υπηρεσίες branding και environmental graphics και marketers για υπηρεσίες προβολής. Αναλαµβάνοντας λοιπόν, ένα (MAMA) project, παρέχεται ολοκληρωµένη υπηρεσία, από την αποτύπωση του χώρου έως και φωτογράφηση του υλοποιηµένου έργου και την προβολή και διαφήµιση του project.


Τι το διαφορετικό έχετε να προσφέρετε σε όσους σας εµπιστευτούν; Ποια θεωρείτε ότι είναι τα στοιχεία στον τρόπο σκέψης σας, στις ιδέες σας, στις προτάσεις σας, στη φιλοσοφία της εταιρείας, που σας διαφοροποιούν;

Το πιο σηµαντικό που έχουµε να προσφέρουµε -πέρα από την αυτονόητη ποιότητα υπηρεσιών και κατασκευής- είναι η όρεξη για δουλειά και δηµιουργία από µια οµάδα νέων ανθρώπων που έµειναν στη χώρα όντας στο συγκεκριµένο κλάδο από επιλογή. Και κυρίως, µια ολοκληρωµένη υποστήριξη σε ένα project από επαγγελµατίες µε άριστη συνεργασία µεταξύ τους και µε συνεχή ενηµέρωση για το vibe της εποχής, οι οποίοι βασίζονται στην προϋπάρχουσα κατασκευαστική εταιρεία µε πορεία 40 ετών στην οποία πάνω «στήθηκε» η εταιρεία µας.


Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον κάθε ένα από την οµάδα στη δουλειά του;

Ο καθένας µας είναι διαφορετικός τόσο σε προσωπικότητα όσο και σε αντικείµενο. Ο Μάριος εξειδικεύεται σε τεχνικά και κατασκευαστικά θέµατα, ψάχνει κάθε φορά νέα υλικά, είναι τεχνοκράτης και λειτουργεί µε ένα δικό του γρήγορο (και µπερδεµένο!) ρυθµό, ενώ η Μάγδα εξειδικεύεται σε θέµατα σχεδιασµού και interior design και ψάχνει συνέχεια για νέους τρόπους αξιοποίησης των χώρων και καινούριες σχεδιαστικές προτάσεις, ενώ λειτουργεί µε το δικό της πιο αργό και πιο κλειστό ρυθµό! Με την υπόλοιπη οµάδα θα συζητήσουν νέα concept που τους ενδιαφέρει να καταπιαστούν, θα οργανώσουν την πορεία του κάθε έργου, θα παρακολουθήσουν τις νέες εξελίξεις όπως τις παρουσιάζει το κάθε µέλος σύµφωνα µε την ειδικότητά του και κυρίως δε θα παραλείψουν εβδοµαδιαία brainstorming για  νέους δρόµους παρουσίασης και στησίµατος.


Ποια είναι τα στοιχεία µε βάση τα οποία κάθε φορά σχεδιάζετε ή διακοσµείτε ένα σπίτι ή έναν επαγγελµατικό χώρο; Το περιβάλλον, η τοποθεσία, οι ιδιοκτήτες; 

Τα στοιχεία είναι πολλά και κάθε φορά διαφοροποιούν τον τρόπο προσέγγισης για το έργο. Οι ιδιοκτήτες και η αισθητική ή ο στόχος τους είναι το πρώτο σηµείο που µας ενδιαφέρει. Γιατί καθορίζει το βασικό concept. Έπειτα η τοποθεσία του project, οι κινήσεις και οι θέες γύρω από αυτό, το κοινό στο οποίο απευθύνεται, αν είναι επαγγελµατικός χώρος και σίγουρα καθοριστικός είναι ο παράγοντας του budget, που προσπαθούµε να µην «κλέβει» από την αισθητική και την ποιότητα στο αποτέλεσµα, άσχετα από το ύψος του. 


Το portfolio σας περιλαµβάνει πολλές και αξιόλογες δουλειές, µεγάλου εύρους. Υπάρχουν κάποια projects τα οποία έχουν µία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας;

Κάθε project το αντιµετωπίζουµε ιδιαίτερα και στο τέλος το αποτέλεσµα µάς ανταµείβει.  Με όλους τους πελάτες διατηρούµε καλή σχέση, άρα επισκεπτόµαστε και στηρίζουµε τα projects µας κι έπειτα από την υλοποίησή τους. Αν θα έπρεπε να διαλέξουµε κάποιο, από το κοµµάτι των commercial, το Campeon Football Club του Βασίλη Λάκη είναι ένα έργο που το αγαπάµε ιδιαίτερα και από τα residential, το Lycabettus Studio, όπου εκτός από το εσωτερικό, ασχοληθήκαµε και µε τον εξωτερικό χώρο.


Λ. Πεντέλης 103, Χαλάνδρι, 

Τ: 210 6844544,

www.mamaproject.gr

Facebook: MAMAproject

Instagram: @mama_project

Twitter: MAMAproject


dsc_8293

Η Αρχιτέκτων-Μηχανικός Μάγδα Μαυρίκη και ο Πολιτικός Μηχανικός Μάριος Κονιός ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, τις φρέσκες ιδέες αλλά και την αγάπη για την δουλειά τους.


2


3

“Οι custom made κατασκευές μας αφορούν επεμβάσεις στο χώρο που σχεδιάζονται αποκλειστικά γι’ αυτόν”.


4


5


6


13112931_566648946841664_5051951066985556023_o


 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , DECORATION