Μάρκος Ζάρπας: «Οικοδομούμε το μέλλον με αίσθημα ευθύνης, διαφάνειας, συνέπειας και σεβασμού στον πελάτη»

VXN_6013

Μάρκος Ζάρπας: «Οικοδομούμε το μέλλον  με αίσθημα ευθύνης,  διαφάνειας, συνέπειας και σεβασμού στον πελάτη» 

Εμπειρία, σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, γνώση, επαγγελματισμός… Όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τον ειδικό του real estate Μάρκο Ζάρπα και την Εταιρεία του «Τεχνική και Κατασκευαστική Εταιρεία Αφοί Ζάρπα» και γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεχωρίσει στο χώρο από την πρώτη στιγμή.


Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Τεχνική και Κατασκευαστική Εταιρεία Αφοί Ζάρπα;
Ως μέλος της Κατασκευαστικής Εταιρείας Αφοί Ζάρπα, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των κατασκευών, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία πολλών ετών. Παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες, διαχειριζόμαστε και υλοποιούμε αναπαλαιώσεις κτιρίων, ασχολούμαστε με την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, τη μελέτη, το σχεδιασμό και κατασκευές πισίνας, αναλαμβάνουμε τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων κτιρίων και φυσικά, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιδιωτικών και εξοχικών κατοικιών από την αρχική τους σύλληψη και σχεδιασμό, μέχρι και την ολοκλήρωσή τους. Δίνουμε ζωή σε άψυχα κτίρια μέσα από τη χρήση πρωτοποριακών μοτίβων κατασκευής και σύγχρονων υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον, που εγγυάται τη μακροβιότητά τους και την αντοχή τους στο χρόνο.


Τι το διαφορετικό έχετε να προσφέρετε ως επαγγελματίας σε αυτόν που θα σας εμπιστευτεί για την κατασκευή του σπιτιού του;
Ακολουθώντας μια στρατηγική διαφοροποίησης, η Eταιρεία ΑΦΟΙ ΖΑΡΠΑ Ο.Ε. έχει σαν όραμα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον κατασκευαστικό κλάδο. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το ζητούμενο δεν είναι να κερδίσεις έναν πελάτη, αλλά να διαχειριστείς την εμπιστοσύνη που σου δείχνει στην αποπεράτωση του έργου που σου αναθέτει. Αυτό είναι το μυστικό που κάνει τη διαφορά. Ολοκληρώνουμε άρτια τεχνικά έργα στο συμφωνημένο χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη, με παράλληλη προσήλωση και τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές. Αυτό αποτελεί και την προστιθέμενη αξία και τη φιλοσοφία της Εταιρείας μας. Οικοδομούμε το μέλλον με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας, διαφάνειας και σεβασμού, με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας, διασφαλίζοντας την επίτευξη των προσδοκιών τους.


Ποια είναι τα στοιχεία με βάση τα οποία κάθε φορά σχεδιάζετε ή χτίζετε ένα σπίτι; Το περιβάλλον, η τοποθεσία, οι ιδιοκτήτες; Ένας συνδυασμός όλων μαζί;
Με στόχο την αρχιτεκτονική και κατασκευαστική τελειότητα, με σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, με κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους μας, συνεχίζουμε με σοβαρότητα να στεγάζουμε σε γερά θεμέλια τις οικογενειακές και επαγγελματικές ανάγκες των πελατών μας. Χτίζοντας ένα σπίτι δίνεις ζωή σε ένα όνειρο. Για να είναι πετυχημένη η συνταγή ξεκινάς από τον παράγοντα άνθρωπο, προσπαθώντας να συνδυάσεις αρμονικά τα θέλω του και τις ανάγκες του στο χαρακτήρα του παραδοσιακού–πολιτιστικού περιβάλλοντος χώρου. Μέσα από τον πετυχημένο συνδυασμό όλων των παραμέτρων πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, η καλαισθησία φτάνει στην απόλυτη έκφρασή της. Δεν είναι μόνο διαχρονική, αλλά και συνάμα λειτουργική.


Συνεργάζεστε από πέρυσι με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επένδυσης ακινήτων στον κόσμο, τη Remax. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία επένδυσης ακινήτων στον κόσμο, που αποτελεί και συνώνυμο της ποιοτικής επιλογής στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Ο επαγγελματισμός που τη διακρίνει με την παροχή γνώσεων και αξιών σε κάθε βήμα αγοραπωλησίας είναι το στοιχείο που ενεργοποίησε το ενδιαφέρον μου, έτσι ώστε να εξοπλιστώ με εμπειρίες, γνώσεις και στρατηγικές. Μέσα από ένα διάστημα αυστηρής μαθητείας, πέρασα στην οικογένεια των συνεργατών της REMAX, με την αναγκαία πλέον πιστοποίηση στην κάλυψη ακόμη και των πιο απαιτητικών κτηματομεσιτικών αναγκών. Ο επενδυτής για να προχωρήσει σε μια επένδυση, πρέπει να έχει εξασφαλίσει το χαμηλότερο ποσοστό κινδύνου. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις υπολογισμού κόστους, αλλά και ωφέλειας, όπως αυτές με σαφήνεια διατυπώνονται στο οργανόγραμμα της Εταιρείας μας.


Είναι μία καλή χρονική περίοδος τώρα να επενδύσει κάποιος σε ένα ακίνητο στην Τήνο;
Η Τήνος σήμερα- όσο ποτέ- αποτελεί το ζωντανό προορισμό για οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει αναζητώντας σίγουρες λύσεις. Η μετάλλαξη του νησιού από καθαρά προσκυνηματικό προορισμό, σε νησί που μέσω των ιδιαίτερων πολιτιστικών και πολιτισμικών του στοιχείων βρίσκεται στις δέκα πρώτες προτιμήσεις επισκεψιμότητας στην Ελλάδα, του έχει προσθέσει ένα ιδιαίτερο χρώμα, που μπορεί να ικανοποιήσει και να δικαιώσει κάθε σοβαρό επενδυτή σε γη, ακίνητα, έξυπνα και πράσινα σπίτια, παραδοσιακές κατοικίες. Σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα φυσιογνωμικά του στοιχεία, γρήγορη προσβασιμότητα, όμορφες παραλίες, ασύγκριτη φιλοξενία, καταπληκτική ενδοχώρα, αποπνέει σχέση εμπιστοσύνης που γοητεύει με μία και μόνο επίσκεψη!


remax_zarpas-1


remax_zarpas-2

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta