ΜΑΣΤΡΟ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΟΤΡΟΦΕΣ: Η πρόταση για υγιεινή διατροφή

Το εργαστήριο τροφίµων ΜΑΣΤΡΟ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ∆ΥΝΑΜΟΤΡΟΦΕΣ δηµιουργήθηκε µε όραµα και προσδοκία την προσφορά θρεπτικών προϊόντων µιας διαφορετικής διατροφικής κουλτούρας σε σχέση µε την πλειοψηφία των προτάσεων στην αγορά τροφίµων και ποτών. Γι’ αυτό και παρασκευάζουµε χειροποίητα προϊόντα, µε φυσικές, φρέσκες και στην πλειοψηφία τους βιολογικές πρώτες ύλες, επιλεγµένες µε βάση την έγκυρη τεχνογνωσία που προσφέρει η γεωπονική µας ειδικότητα. Βεβαίως, απορρίπτουµε κάθε χηµικό πρόσθετο, γενετικά τροποποιηµένο ή ακτινοβοληµένο συστατικό κατά την παραγωγική διαδικασία.


DSC_5641


DSC_5659


Εισάγοντας την καινοτόµο δυνατότητα της “tailor-made” παρασκευής στο σύνολο των προϊόντων µας, προβιβάζουµε την ωφελιµότητα κάθε επιλογής σας, ανάλογα µε διαφορετικές επιθυµίες και προτιµήσεις σε εξειδικευµένα συστατικά, είτε δηµιουργώντας ιδιαίτερα προϊόντα σύµφωνα µε προσωπικές ανάγκες θρέψης. Συνεπώς, η τελική σας επιλογή µπορεί να προσαρµόζεται στις συµβουλές που προτείνει ο διαιτολόγος ή ο γιατρός σας, είτε και δικός µας συνεργάτης – επιστήµονας υγείας. Άλλωστε, επειδή οι διατροφικές ανάγκες διαφοροποιούνται σηµαντικά από άτοµο σε άτοµο (φύλο, ηλικία, αθλητική δραστηριότητα, περιορισµοί υγείας, επιθυµία ιδιαίτερης αντιοξειδωτικής ή αποτοξινωτικής δράσης), µπορούµε να δηµιουργούµε για εσάς κατά παραγγελία το προϊόν που εξυπηρετεί ιδανικότερα τον ορισµένο σκοπό κατανάλωσής του.


DSC_5670


Ακόµα και µια απλή µπάρα δηµητριακών µπορεί να προσαρµόζεται ως σύνθεση στην επιθυµία του εκάστοτε καταναλωτή καθώς και σε στοχευµένη βελτίωση ή θεραπεία προβληµάτων υγείας, µέσω της διατροφής του. Θεµιτή η συνεργασία µε γυµναστήρια, ιατρικά κέντρα, αθλητικά σωµατεία, καθώς και ειδικούς επιστήµονες στο χώρο της διατροφής και της υγείας.


IMG_1119


ΜΠΑΡΕΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ – ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ – ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ∆ΥΝΑΜΟΤΡΟΦΩΝ – ΙΑΤΡΟΤΡΟΦΕΣ

Βυζαντίου 42, Βύρωνας

mastro_apf@yahoo.com

www.ypertrofesmastro.gr


biohellas-europaiki-enosi-haccp-logo


mastro-logo