Μαύρο παγωτό; Και όμως είναι τάση!

mavro_pagoto

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «καλοκαίρι»; Σίγουρα θάλασσα και παγωτό! Ένα απολαυστικό, δροσερό παγωτό! Κρέμα, σοκολάτα, φράουλα, φυστίκι, μπανάνα και πολλές λαχταριστές γεύσεις, μας περιμένουν κάθε καλοκαίρι στις προθήκες. Τι θα σκεφτόσασταν, όμως, αν σας λέγαμε ότι το απόλυτο hit στα παγωτά στο Λος Άντζελες (και πέρσι στη Νέα Υόρκη) είναι το μαύρο παγωτό; Ναι, το κατάμαυρο παγωτό και μάλιστα σε κατάμαυρο χωνάκι! Η νέα αυτή τάση έχει καταλάβει το Instagram όσων έχουν την ευκαιρία να ζουν κοντά στο παγωτατζίδικο Little Damage στο Λ.Α. και δοκίμασαν το νέο trend! Οι φωτογραφίες του έχουν γίνει viral και το μαγαζί ξεπουλάει κάθε μέρα! Όπως ισχυρίζονται όσοι το δοκίμασαν έχει εξίσου καλή γεύση όσο και η εμφάνισή του. Το μαύρο παγωτό, παρόλο που στην Ιαπωνία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια φτιαγμένο από μαύρο σησάμι, εμφανίστηκε πέρσι στη Νέα Υόρκη στο Morgenstern’s Finest Ice Cream. Το χρώμα του προέρχεται από καψαλισμένο αμύγδαλο, ενώ στα υπόλοιπα συστατικά του δε διαφέρει από το κανονικό παγωτό. Μάλιστα, το Little Damage πουλάει και την dairy-free εκδοχή του για όσους έχουν αλλεργία στα γαλακτοκομικά. Και φυσικά, αφού το μαύρο πάει με τα… πάντα, στο Instagram θα δείτε φωτογραφίες που είναι πασπαλισμένο με πολύχρωμη τρούφα, με λευκή καρύδα, με καρύδια αλλά συνδυάζεται και με χρωματιστές μπάλες παγωτού για να «σπάσει» το… μαύρο! Στην Ευρώπη δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά σίγουρα αν έρθει θα ξεκινήσει την… καριέρα του από την Αγγλία!

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta