Με Μόστρα: Για τσιπουράκι & μεζέ σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον

Στην πανέµορφη και µαγική Πορταριά, θα συναντήσετε ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο που θα σας κερδίσει µε τη θαλπωρή του, την άψογη φιλοξενία του και φυσικά, τους εκπληκτικούς µεζέδες του.


Μπορεί να λειτουργεί εδώ και µόλις δύο χρόνια όµως, στόχος των ιδιοκτητών είναι να αναβιώσουν το παρελθόν του παραδοσιακού τσιπουράδικου, από τη διακόσµηση του χώρου µέχρι τον τρόπο σερβιρίσµατος του τσίπουρου. Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του θα σας σερβίρουν το τσίπουρο µε τον παλιό παραδοσιακό τρόπο… µε µόστρα- η κλασική φιάλη που χρησιµοποιούσαν στα παλιά χρόνια για το τσίπουρο και στα µαγαζιά, αλλά και στα σπίτια- και θα έχετε τη δυνατότητα ν’ απολαύσετε µε την παρέα σας εκλεκτούς µεζέδες που συνοδεύουν το τσίπουρο. Ανάλογα βέβαια, µε τα ml που θα επιλέξετε, θα σας σερβίρουν από 6-8 µεζέδες, όπως θαλασσινά και οστρακοειδή (µύδια σαγανάκι, γαρίδες τηγανητές, γαύρος, καβουροδαγκάνες, σπετσοφάι θαλασσινών, σκουµπρί καπνιστό κλπ), αλλά και πολλές άλλες λιχουδιές, όπως το διάσηµο παστουρµά µε αυγά, τους ντοµατοκεφτέδες, την τυροκαυτερή παραγωγής τους. Φυσικά και για όσους δεν είναι πολύ λάτρεις του τσίπουρου, συνιστούµε ανεπιφύλακτα ντόπιο κρασάκι µε τις δηµοφιλείς τηγανιές του τσιπουράδικου-µεζεδοπωλείου, όπως αυτή µε τη συκωταριά γάλακτος, καθώς και τα κρεατικά της ώρας, όπως τη χοιρινή πανσέτα.


Επισκεφτείτε το και θα γίνετε µέλη µίας µεγάλης υπέροχης διασκεδαστικής παρέας και θα δηµιουργήσετε αναµνήσεις που θα σας µείνουν αξέχαστες.


Πιστοί στις παραδόσεις οι ιδιοκτήτες, σας υποδέχονται µε ένα τεράστιο χαµόγελο και µε την καλύτερη διάθεση. 


Πορταριά,

Τ: 24281 01005,

FB: Τσιπουράδικο Με Μόστρα


dsc_8744


OUR TOP CHOICES FOR FOOD AND FUN


dsc_8760


dsc_8764


dsc_8766


dsc_8772


dsc_8776


dsc_8777

 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , VOLOS - PHLIO