Με νέα εξαιρετικά προνόμια τα exclusive memberships του Αστέρα

O Αστέρας Βουλιαγμένης είναι κάτι σαν ανεξάρτητο κράτος στη χερσόνησο της Βουλιαγμένης, δηλαδή στο ομορφότερο σημείο της Αττικής. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι το “πριγκηπάτο” της αθηναϊκής Ριβιέρας δέχεται και νέους πολίτες-πελάτες που θέλουν να γίνουν μέλη του, ακόμα και αν δεν διανυκτερεύουν στο ξενοδοχείο.


Καλαίσθητος εξοπλισμός, πολυτέλεια, ιδιωτικότητα, υψηλές υπηρεσίες και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα απίστευτα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Αυτοί είναι οι “πυλώνες” των memberships του Astir Palace Resort που άνοιξαν και φέτος, για περιορισμένο αριθμό μελών.
Οι exclusivities ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν στην καταπράσινη χερσόνησο της Βουλιαγμένης και κάθε χρόνο γίνονται ακόμα περισσότερες. Ως μέλος λοιπόν του Αστέρα, με μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή και διαλέγοντας ένα από τα πακέτα, θα μπορείς να τις χαίρεσαι οποιαδήποτε στιγμή.


Μπορείς, λοιπόν,  να γίνεις μέλος στο νέο Astir Tennis Club. Σε ένα χώρο μέσα στα πεύκα, με θέα στην Astir Marina, δημιουργήθηκαν υποδομές υψηλής ποιότητας, ώστε να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου άθλημα. Άλλωστε συχνά θα διοργανώνονται τουρνουά στα οποία θα μπορείς να συμμετέχεις και να διακριθείς ή απλώς να παρακολουθήσεις το παιχνίδι πίνοντας το αγαπημένο σου ρόφημα.


Θέλεις και Spa; Με το Premium Membership, όλες οι υπηρεσίες του Astir Palace Resort είναι στη διάθεσή σου: Θεραπείες, χαμάμ, υδρομασάζ στη μοναδική πισίνα υδροθεραπείας και θαλασσοθεραπείας με θέα στη θάλασσα.

Οι παραπάνω υπηρεσίες συνδυάζονται με τις ωραιότερες παραλίες για βουτιές δίπλα στην Αθήνα. Ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη για τένις ή spa, μπορείς να σταθμεύσεις στο ιδιωτικό πάρκινγκ, να ακολουθήσεις τα γεμάτα χρώματα και καλοκαιρινές μυρωδιές δρομάκια που θα σε οδηγήσουν στις παραλίες, στα ξύλινα deck και στις πισίνες, και να κάνεις ηλιοθεραπεία πίνοντας cocktail.


Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 210 8902000, 210 8901795 ή επισκεφτείτε το www.astir-palace, www.arionspa.com
Astir Papace Resort | Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη


IN CATEFORY: BEST CHOICES , TRAVEL