Μικρό καράβι: Βραβευμένες γεύσεις & artistic περιβάλλον

Ένας μικρός παράδεισος γεύσης σας περιμένει στο μοντέρνο χώρο του εστιατορίου Μικρό Καράβι στην Τήνο για να τον εξερευνήσετε με όλες σας τις αισθήσεις.


Κάθε πιάτο που δημιουργεί ο έμπειρος και ταλαντούχος chef Αντώνης Ψάλτης, είναι ένα πραγματικό ποίημα για τον ουρανίσκο, ενώ τα χρώματα και τα αρώματά τους δημιουργούν μια γαστριμαργική παλέτα που θα σας ενθουσιάσει.
Η ανάμεικτη σαλάτα με κοτόπουλο και σάλτσα από μέλι και μουστάρδα αποτελεί την ιδανική «εκκίνηση», ενώ από ορεκτικά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την ταραμοσαλάτα με λάδι άνηθου και την τάρτα με πράσο και κοπανιστή. Όσο για τα κυρίως πιάτα, δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε, αφού όλα αποτελούν και μία νέα και ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα, τις εξαιρετικές σουπιές γιουβέτσι με πέστο δυόσμου, αλλά και τα σκιουφιχτά μακαρόνια με μανιτάρια, ντομάτα και φρέσκο θυμάρι, ή κάποια άλλα από τα ζυμαρικά, τα οποία φτιάχνουν οι ίδιοι, όπως επίσης και το ψωμί. Συνοδεύστε το γλυκό σας –τάρτα σοκολάτας με παγωτό βανίλιας, σάλτσα πορτοκαλιού με chilli ή μους πορτοκάλι με τραγανά φύλλα– με ένα σφηνάκι από το σπιτικό λικέρ (βανίλιας, αρμπαρόριζας κ.λπ.) που φτιάχνει με τα χεράκια της η γλυκύτατη Σταματούλα.

Κάθε γεύση αποτελεί και ένα μοναδικό ταξίδι… γι’ αυτό το εστιατόριο έχει πάρει Σύμφωνο Ποιότητας από την Aegean Cuisine.


Τριών Ιεραρχών, Χώρα

Τ: 22830 22818

FB: Itan Ena Mikro Karavi











IN CATEFORY: BEST CHOICES , TRAVEL