MOOUU: Food & drink destination

Εκτός από ποιοτικά πιάτα, τα οποία το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια όχι μόνο των Νοτίων αλλά και της πόλης, πλέον στο αγαπημένο MOOUU, μπορείτε να απολαμβάνετε και θεσπέσια cocktails.

Από την Κατερίνα Κωνσταντοπούλου, Φωτογραφίες: Άγγελος Κοζαδίνος


 

Ο νέος χώρος που έχει δημιουργηθεί αποτελεί μία προέκταση του παλιού Moouu και έχει ακολουθήσει τις ίδιες διακοσμητικές γραμμές με κάποιες πινελιές που θα σας τραβήξουν την προσοχή, όπως για παράδειγμα, η ταπετσαρία-βιβλιοθήκη και οι φωτεινές ταμπέλες Hungry, Thirsty, Lonely!

Η ομάδα του Moouu, που δεν επαναπαύεται στην επιτυχία της, για άλλη μία φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι, μπορούν να δημιουργηθούν μαγαζιά, τα οποία αποτελούν ορόσημα στη διασκέδαση. Η επιγραφή που βρίσκουμε κάτω από το λογότυπο πλέον ‘‘Moouu to be continued…’’ μας προδιαθέτει για το κάτι καινούργιο που συμβαίνει στο αγαπημένο εστιατόριο. Το Moouu επεκτάθηκε και πλέον εκτός από τον μεγαλύτερο και εξίσου μοντέρνας αισθητικής χώρο για φαγητό, όταν το επισκεφτείτε θα διαπιστώσετε ότι εκεί έχει «ενσωματωθεί» και ένα υπέροχο bar, στο οποίο μπορείτε να καθίσετε και το πρωί για ένα σνάκ ή ένα light launch menu και το βράδυ για να απολαύσετε ένα από τα εξαιρετικά cocktails, που έχει επιμεληθεί ο head bartender, Κώστας Σκάρπος. Η αλήθεια είναι ότι λατρέψαμε εκτός από τα ποτά που ήπιαμε και την όλη φιλοσοφία του bar, που είναι βασισμένη στην επικοινωνία με τον πελάτη. Εδώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη cocktail list. Ο batender θα ακούσει τις προτιμήσεις σας, θα μιλήσει μαζί σας για τα γούστα σας στο ποτό και θα δημιουργήσει εκείνη τη στιγμή ένα cocktail, αντάξιο των γεύσεων αλλά και της διάθεσής σας. Ένα tailor made cocktail, το οποίο φυσικά μπορεί και να συνοδεύσει τα λαχταριστά πιάτα του καταλόγου. Εκτός από το μεγάλο νέο μοναστηριακό τραπέζι που κυριαρχεί στον χώρο και κλέβει τις εντυπώσεις, μπορείτε να φάτε και στη μεγάλη μπάρα. Οι νέες προσθήκες στη διακόσμηση, οι φωτεινές ταμπέλες με τις ενδείξεις Hungry… we will feed yoouu και Thirsty… we will ger yoouu drunk, προδιαθέτουν τους θαμώνες ότι εδώ και θα απολαύσουν τα διάσημα γευστικά πιάτα όπου πρωταγωνιστής είναι το καλό και ποιοτικό κρέας, αλλά και τα cocktails που θα τους εντυπωσιάσουν. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για τη βραδινή σας έξοδο; Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται κάθε μέρα στο μαγαζί, γύρω από την μπάρα κι όχι μόνο, είναι ένας ακόμη λόγος για να το επισκεφτείτε!


Must try:

-Το κλασικό Bloody Mary αποτελεί την ιδανική πρόταση για να συνοδεύσετε το burger σας ή τη ζουμερή Picania. 

-Στο δροσιστικό Raspberry Slim, όπου κυριαρχεί η Vodka vanilla infused, την τιμητική τους έχουν τα κόκκινα φρούτα. 

-Το Nymphomaniac θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τη γεύση της τσιχλόφουσκας που το… χαρακτηρίζει. 

-Το παλαιωμένο Negroni ξεχωρίζει για το παλαιωμένο Sherry Pedro Ximenez και θα το λατρέψουν όσοι προτιμούν τα πικρά ποτά. 

-Το Blue Lemon θα σας εντυπωσιάσει όχι μόνο με το χρώμα του, αλλά και με τον τρόπο σερβιρίσματός του. 


Φοίβης 17, Γλυφάδα

T: 211 4096295