Μουσικές βραδιές που θυμίζουν Holy Wood!

Η γλυκιά μυρωδιά του ξύλου σας συνεπαίρνει αμέσως, αφού ο χώρος, που τώρα έχει γίνει ένα από τα καλύτερα στέκια στον Άγιο Δημήτριο, κάποτε ήταν εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου! 

Η ζεστή ατμόσφαιρα, τα δυνατά live και το καλό ποτό έχουν καταφέρει να δώσουν νόημα στις νύχτες μας. Τα καλύτερα συγκροτήματα και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες δίνουν το «παρών» με τις επιτυχίες τους και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές. Η φιλοξενία στο Holy Wood Stage θα σας αφήσει άφωνους! Τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και το προσωπικό θα κάνουν τα πάντα για να περάσετε καλά. Η λίστα των ποτών και των cocktails μεγάλη! Ζητήστε να σας ετοιμάσουν ένα Holywood Nights ή ένα Tangerine’s Perfume, και θα ξετρελαθείτε.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε πηγαίνοντας είναι πως σ’αυτή τη μουσική σκηνή γίνονται όλοι στο τέλος μια μεγάλη παρέα. Η ψημένη ρακή που κερνούν και η θετική ενέργεια που… εκπέμπεται τριγύρω σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο αφού οι βραδιές μας εκεί είναι τόσο καλές όσο τις περιμέναμε.
Όσο για την ακουστική του χώρου άψογη, αφού η αγάπη των ιδιοκτητών για τη μουσική είναι μεγάλη. Τα τραπέζια όσο και οι καναπέδες είναι τόσο κοντά στη σκηνή που κανείς δε φεύγει παραπονεμένος. Όσοι αγαπούν τις μουσικές σκηνές, σίγουρα έχουν απολαύσει τα μοναδικά live στο Holy Wood Stage.


 

Μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, παρέα με τους φίλους σας, ενώ κάθεστε στους αναπαυτικούς καναπέδες πίνοντας το ποτό σας! Και το καλύτερο; Στο Holy Wood Stage δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ!


 

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος

Τ: 210 9700418, 694 2657651

info@holywoodstage.gr

FB: Holy Wood Stage


 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES