Νεοκλασσικό: Παραδοσιακές γεύσεις με δόσεις νοσταλγίας

Το Νεοκλασσικό στη Βουλιαγμένη ξέρει πολύ καλά τα μυστικά για το πιο λαχταριστό κεμπάπ και μας σερβίρει τις πιο ποιοτικές γεύσεις σε ένα «ζεστό» και ανανεωμένο χώρο με θέα τη θάλασσα.


Tο ψητοπωλείο Νεοκλασσικό έχει διατηρήσει αναλλοίωτες τις παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας για περισσότερο από 40 χρόνια! Γι΄αυτό άλλωστε, έχει ξεχωρίσει για το αυθεντικό του κεμπάπ γιαουρτλού φτιαγμένο με μοναδικό τρόπο που θα σας εκπλήξει., το λαχταριστό λουκάνικο και το πικάντικο σουτζούκι. Στις κλασικές γεύσεις προστέθηκε το μπιφτέκι γαλοπούλας, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, τα καλαμάκια με μοσχαρίσιο κρέας γάλακτος και ολόφρεσκες σαλάτες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το γιαουρτλού φτιαγμένο με τρόπο που θα εκπλήξει τον ουρανίσκο σας.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συνταγές για τον κιμά που χρησιμοποιούν για τα μπιφτέκια, το σουτζούκι και το κεμπάπ είναι οικογενειακές, δικές τους συνταγές που έχουν παραμείνει αναλοίωτες εδώ και 40 χρόνια και δεν μπορείτε να τις βρείτε πουθενά αλλού. Για αυτό και ξεχωρίζουν.


Στην κουζίνα μπαίνουν τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, για να σας προσφέρουν μόνο το καλύτερο.


Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη
Τ: 2108900200

FB: To Neoklassiko – Vouliagmeni