Nesaea: The most tasteful new arrival @ Agia Anna, Kalafatis

H νέα γαστρονομική άφιξη στη Μύκονο ακούει στο όνομα Nesaea. Θα τη βρείτε στην παραλία της Αγίας Άννας στον Καλαφάτη, ενώ από πίσω κρύβονται ο καταξιωμένος chef Χρήστος Αθανασιάδης και η ομάδα του nice n easy. Στο λιτό, με κυκλαδίτικο στυλ χώρο, απολαμβάνετε δημιουργική ελληνική κουζίνα με έμπνευση από τις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών, ακολουθώντας τη βασική nice n easy «συνταγή» της healthy – farm to table cuisine. Στο μενού μπορούμε ν’ απολαύσουμε πιάτα όπως χταπόδι sous vide με ζελέ από Μezzo Σαντορίνης, φάβα και dressing με μελάνι, καραβίδα με νιόκι φάβας και κακαβιά, καθώς και κάποια μυκονιάτικα παραδοσιακά πιάτα σε παραλλαγές, όπως η αποδομημένη κρεμμυδόπιτα με μους από ξινοτύρι και τα κουκιά σε λαρδί, ενώ καθημερινά θα υπάρχουν και πιάτα ημέρας.


ENGLISH VERSION


The new gastronomic arrival of Mykonos answers to the name Nesaea. You will find it on Aghia Anna’s beach in Kalafatis, while the force behind it is chef Christos Athanasiadis and the team of Nice ‘n easy. In its simple space of Cycladic style, you can enjoy creative Greek cuisine inspired by recipes and products of the Greek islands. Following in the footsteps of nice n easy it maintains the basic ‘recipe’ of healthy- farm to table cuisine. On the menu we can enjoy dishes like octopus sous vide with jello made of Santorini’s Mezzo, fava with ink dressing, crawfish with fava gnocchi and kakavia, as well as some variations of traditional Mykonian dishes, such as the deconstructed onion-pie with xinotiri mousse and legumes in larde, while dishes of the day will be available daily.


4


13071794_562194257283513_2297851237243960243_o


13072640_562237843945821_8591496393073120028_o


 

IN CATEFORY: MYKONOS