Νίκος Τσιροζίδης: O Νo1 DJ Γάμου!

Πολλοί έχουν ταυτίσει το όνομά σου με το γάμο, πώς το έχεις πετύχει αυτό;
Ο γάμος είναι η ωραιότερη στιγμή για αρκετό κόσμο. Από την αρχή της δραστηριότητάς μου ήταν κάτι που με είχε κερδίσει, είτε λόγω της μεγάλης ευθύνης που έχει, είτε επειδή ανήκω σε μια κατηγορία djs που το αποτέλεσμα της δουλειάς της ήταν ο χορός και το πάρτι και όχι η μουσική «ασανσέρ». Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις τον άλλο να χορέψει. Είναι τιμή μου να θεωρούμαι wedding Dj. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ, όταν διάβασα το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό για μένα σε μεγάλα blog του εξωτερικού.


Σε ακούμε να μιλάς με μεγάλο ενθουσιασμό για το γάμο. Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί να αναλαμβάνεις τη διασκέδαση των γαμήλιων parties;
Μου αρέσει που έχω το σημαντικότερο ρόλο σε ένα γαμήλιο party. Όταν κάτι το κάνεις από τα 17 σου και ζεις από αυτό, είναι άδικο να μην το αγαπάς. Αρκετοί djs αντιμετωπίζουν με αδιαφορία το θέμα του wedding Dj, αλλά όλοι προς τα εκεί ξαναγυρίζουν, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Αυτή είναι η διαφορά μας, εμείς το αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει να βλέπουμε κόσμο να ενώνει τις ζωές τους και εμείς να είμαστε ο βασικός συντελεστής αυτού του εορτασμού της συνένωσης.
Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου σημείο ώστε να σε εμπιστευτεί ο κόσμος και να σου αναθέσει ένα τόσο απαιτητικό ρόλο;
Από την πρώτη κιόλας επαφή με το κάθε ζευγάρι που έρχεται στα γραφεία της εταιρείας μας, προσπαθώ να τους εφησυχάσω και να τους μεταδώσω την αγάπη μου για τη μουσική και την ηρεμία ότι θα είναι σίγουρα μια μέρα αξέχαστη. Είμαι ένας δοτικός άνθρωπος και το καταλαβαίνουν αμέσως, γιατί ο στόχος μου είναι η απόλυτη ευχαρίστησή τους.


Τι είναι η VIPARTIES για σένα;
Η VIPARTIES είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είναι η αγάπη μου για τη μουσική, ο σεβασμός στον πελάτη και η τελειομανία. Η έμπνευσή μου, που θέλω να εξελίσσεται ώστε να χαρίζει χαμόγελα και ευτυχία σε όσους θα επιλέξουν να μας εμπιστευτούν. Σε λίγο γίνομαι 35 ετών και παρόλα ταύτα έχω καταφέρει να είμαι η ευχάριστη και υγιής σκέψη για πάρα πολύ κόσμο που πριν με εμπιστευτούν μπορεί να μη με γνώριζαν καν. Αυτό είναι η VIPARTIES.


Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια για το μέλλον;
Τα σχέδια μου επικεντρώνονται κυρίως στο εξωτερικό και στο πως μπορώ να κάνω υπερήφανη τη χωρά μου μέσα από τη δουλειά μου. Η εταιρεία μας έχει πετύχει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε πολλά sites του εξωτερικού και το όνομά μας να ακούγεται όλο και περισσότερο και εκτός συνόρων.


Ποιες είναι οι ωραιότερες στιγμές της χρονιάς που φεύγει;
Από τις ωραιότερες εμπειρίες που έζησα είναι το γαμήλιο party που ανέλαβα στη μακρινή Βενεζουέλα. Ήταν μια τρομερή εμπειρία, καθώς εκτός από το πολύωρο ταξίδι για να βρεθώ εκεί, είχα τη χαρά να συνεργαστώ με άτομα με διαφορετικά ήθη και έθιμα στο κομμάτι του γάμου. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να θέλει ένα ζευγάρι να είμαι εγώ αυτός που θα καλύψει μουσικά το γάμο τους, παρόλο που χρειαζόταν να ταξιδέψω στην άλλη άκρη της γης.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου ρητό/απόφθεγμα που σε έχει εμπνεύσει;
ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.


Η VIPARTIES έχει καταφέρει, παρά τις αντίξοες συνθήκες της χώρας μας, να εξαπλώσει τη διασκέδαση και τη φήμη της στο εξωτερικό. Μιλώντας με το Νίκο Τσιροζίδη καταλαβαίνουμε κατευθείαν τι είναι αυτό που τους κάνει μοναδικούς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο site του www.viparties.gr ή στην facebook page VIPARTIES-NIKOS TSIROZIDIS, ενώ ο Νίκος μπορεί να σας λύσει όποια απορία έχετε από κοντά στα γραφεία του (Αγνώστων Μαρτύρων 61, Ν.Σμύρνη, T: 2109859595)


IN CATEFORY: FACES