Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος μας υποδέχεται στο RockFellas για cocktails & fun!

Πού θα πιούμε την Τετάρτη 8/10 μοναδικά cocktails; Μα φυσικά στο RockFellas bar, στην όμορφη Μαρίνα Ζέας (τηλ.2104184440), από τα χεράκια του κορυφαίου bartender Αλέξανδρου Γκικόπουλου. O Αλέξανδρος “εγκαινιάζει” αυτή την Τετάρτη ένα ξεχωριστό event για τους λάτρεις των cocktails και όχι μόνο. Επίσης όσι παρεβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τον Νίκο Γεώργα, να ερμηνεύει Frank Sinatra, Ray Gelato, Bobby Darin.Το special event τηςΤετάρτης 8/10 είναι το πρώτο από μία σειρά events με ονομασία THE COTTON CLUB και περιλαμβάνει:

Cocktails από τους κορυφαίους  mixologists της Ελλάδας, νικητές και φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού WORLDCLASS αποκλειστικά από ultra premium ετικέτες ποτών (Johnnie Walker Gold and Platinum Label, Ron Zacapa 23, Tanqueray 10, Veuve Clicquot Champagne και πολλές άλλες) αλλά και μουσική από τον βραβευμένο Έλληνας τραγουδιστή swing και jazz classics.


Τι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο στην πρεμιέρα του THE COTTON CLUB αυτή την Τετάρτη; Μα φυσικά ultra premium cocktails με βάση το επικό Tanqueray No 10.


 

The Chocolate Negroni
Tanqueray N.10, Sweet Vermouth, Italian Bitter, Mozart Chocolate BitterMix, Premium Tonic Water, Grapefruit BittersDeathProof Bubbles
Tanqueray N.10, Citrus
2 Months Before X-mas
Tanqueray N.10, Lemon Sherbet, Maxlepi, Strawberries

The Suburban Glory
Tanqueray N.10, Orgeat, Orange, Passion, Bubbles, Aromatic Bitters

IN CATEFORY: BEST CHOICES