Ο Μπακάλης: Γεύσεις που «σμίγουν» το παρελθόν με το σήμερα

Η παράδοση συναντά τις σύγχρονες ανέσεις στον «Μπακάλη», µε µοναδικές γεύσεις και εκλεκτά προϊόντα που θα σας συναρπάσουν.


Το παλιό µπακάλικο, που πολλοί από εµάς νοσταλγούµε, αναβιώνει στη γωνία της Θουκυδίδου – Καλαµακίου µε τα πιο διαλεκτά προϊόντα να φτάνουν κατευθείαν από Έλληνες παραγωγούς στο τραπέζι σας, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την απαράµιλλη γεύση τους. Επιλέξτε µέσα από την τεράστια γκάµα του παντοπωλείου τα προϊόντα που εσείς επιθυµείτε και δώστε µια ξεχωριστή γευστική νότα στα φαγητά σας, ενώ τις υπέροχες νοστιµιές του καταστήµατος µπορείτε να τις απολαύσετε και στον παραδοσιακής αισθητικής χώρο του, όπου απίθανοι µεζέδες έχουν την τιµητική τους. Ανάµεσα στις κορυφαίες επιλογές του καταλόγου είναι η καπνιστή ρέγκα µε πουρέ µελιτζάνας, οι πικάντικες πιπεριές γεµιστές µε τυρί και οι λαχανοντολµάδες αυγολέµονο. Μην παραλείψετε επίσης, να δοκιµάσετε το σαγανάκι τυριών µε φρέσκια ντοµάτα, καθώς και τα λουκάνικα Καππαδοκίας γιαουρτλού που αποτελούν σπεσιαλιτέ του µεζεδοπωλείου. Μια επίσκεψη σίγουρα θα σας πείσει!


Οι γιορτές έφτασαν κι εσείς τώρα µπορείτε να κάνετε τα πιο πρωτότυπα δώρα, φτιάχνοντας το δικό σας καλάθι µε επιλογές από τα προϊόντα του παντοπωλείου, που φηµίζονται τόσο για τη φρεσκάδα τους όσο και για την υψηλή τους ποιότητα και να καταπλήξετε τους φίλους σας!


Λεωφ. Καλαµακίου 19 & Θουκυδίδου, Άλιµος

Τ: 210 9820040

ompakalis.alimos@gmail.com

FB: Ο Μπακάλης

Ωράριο Παντοπωλείου: 9:00 – 21:00

Ωράριο Μεζεδοπωλείου: 12:00 – 00:00


dsc_3237


dsc_3240


dsc_3253


dsc_3262


dsc_3266