Ο Λούκουμος: Ένας γλυκός παράδεισος

Είναι το µαγαζί που έχουν λατρέψει µικροί και µεγάλοι, για τις απαράµιλλες γεύσεις του και που σίγουρα θα πρέπει να συγκαταλέγεται στη Χριστουγεννιάτικη ατζέντα σας!


Ένα από τα πολλά θετικά των γιορτών είναι πως έχουµε την ευκαιρία να κάνουµε όσες γευστικές ατασθαλίες αγαπάµε! Και βέβαια, ο Λούκουµος στην Ηλιούπολη είναι το κατάλληλο µέρος για ατέλειωτες αµαρτίες, µε πρωταγωνιστές τη σοκολάτα, τους λουκουµάδες και το παγωτό. Θα αναγνωρίσετε το όµορφο µαγαζί από τα χαµογελαστά πρόσωπα που θα συναντήσετε στη σάλα του ν’ απολαµβάνουν φρεσκοψηµένες βάφλες µε πραλίνα και φρέσκα φρούτα, αλµυρές και γλυκές κρέπες µε ατέλειωτους συνδυασµούς υλικών να προκαλούν εκρήξεις γευστικής ηδονής στον ουρανίσκο, ικανοποιώντας ακόµη και τους πιο απαιτητικούς. Το highlight όµως του καταλόγου, είναι σίγουρα οι εκπληκτικοί χειροποίητοι λουκουµάδες που ψήνονται στο κατάστηµα και έρχονται αχνιστοί κατευθείαν από το τηγάνι στο πιάτο σας, µέσα από διάφορους συνδυασµούς που κόβουν την ανάσα. ∆οκιµάστε τους µε µέλι και καρύδι ή φυστίκια αιγίνης, µε πραλίνα λευκής και σκούρας σοκολάτας, καρύδα ή τριµµένο µπισκότο και µην παραλείψετε να προσθέσετε τις µοναδικές γεύσεις παγωτού kayak που θα ολοκληρώσουν αυτή την απίστευτη γευστική σας εµπειρία. Εκτός όµως, από γλυκές απολαύσεις, ο χώρος είναι ιδανικός να σας φιλοξενήσει κάθε στιγµή της ηµέρας για να χαλαρώσετε πίνοντας καφεδάκι ή δοκιµάζοντας τα φρέσκα σνακ που ετοιµάζονται στη στιγµή µε µεράκι και φροντίδα για εσάς. Μη χάσετε αυτή την όµορφη εµπειρία!


Τραγανοί λουκουμάδες συνοδεύονται με μέλι, κανέλα, διάφορα είδη σοκολάτας, τριμμένο μπισκότο… και πολλά ακόμα, για να σας προσφέρουν μαγικές γευστικές στιγμές. 


Λεωφ. Ειρήνης 12, Ηλιούπολη

Τ: 210 9901555

FB: Ο Λούκουµος


loukoumos-3


loukoumos-4


loukoumos-6


loukoumos-8


loukoumos-9


loukoumos-10


dsc_2194


dsc_2214


dsc_2217


dsc_2220


dsc_2239