Ο Νους… του Τόνι Σφήνου!

sf

Ο Νους… του Τόνι Σφήνου!

Μπορεί το πρόγραμμά του να είναι πιεσμένο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ωστόσο ο Τόνις Σφήνος φωτογραφήθηκε για το περιδικό Life Magazine παρέα με τον Νου, το αγαπημένο του golden-retriever!


 

Κύριε Σφήνο, είστε από τις προσωπικότητες που ο κόσμος ακολουθεί με μεγάλη αγάπη. Περιμένατε ότι θα είχατε τόσο μεγάλη επιτυχία;
Η τρου είναι, τσικάκι’μ, ότι εφόσον και αφού εγεννήθην τότες και έζησον τότες, η επιτυχία ήρθε καθότι ωρίμασε μέσα μου το φλάουερ και φούσκωσε το μπέικινγκ πάουντερ, επέστρεψα σαν αουτσάουντερ να τραγουδήσω λάουντερ και να νιώσω πράουντερ (!)


Σε ποιο χώρο μπορεί να έρθει ο κόσμος και να σας απολαύσει από κοντά;
Ερχόμεθα νοερά όπου έχετε πάρτι και σας γουότς ρέι..:-) Είμαστε, δε, κάθε Σάββατο στο GOTHAM city stage στο Μαρούσι και από Κρίστμας κάθε Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.


Θα αλλάζατε δεκαετία; Θα υιοθετούσατε ποτέ το στυλ της δεκαετίας του ’90;
Νέβα! Εγώ χίπης εγεννήθηκα και ντίσκος θα ποθάνω ρέι. Ο Τόνης Σφήνος τραγουδά τον έρωτα. Ο ίδιος είναι ερωτευμένος; Ολγουέιζ είμαι ιν λοβ και προσπαθώ να σατισφάι όλα τα τσικάκια μου φτιάχνοντάς τους κέικι και μερεμέτια.


Πόσα χρόνια έχετε σκύλο και πώς πήρατε την απόφαση να τον υιοθετήσετε;
Από μικρός κυνηγούσα με τον παππούλημ και πάντα είχαμε σκυλιά μαζί μας και φροντίζαμε όλους τους κοπρίτες -έτσι με έλεγε και η γιαγιά. Αργότερα που εξέλιξα το κυνήγι σε τσικάκια, ο σκύλος ήταν ο τέλειος χέλπερ αφού είναι μεγάλη παγίδα για τα κορίτσα.


Είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου τελικά;
Γιες ιτ ιζ. Ο σκύλος σε αγαπάει χωρίς ομπλιγκέισονς, σου τα δίνει ολ (all). Μόνο αγάπη θέλει από σένα και μαμ και βόλτα για ντούντουζ (doodoos).


Έχετε καταφέρει να μη γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική σας ζωή. Δύσκολο ή εύκολο;
Όλα τα τσικάκια ξέρουν μάι πέρσοναλ λάιφ, δεν έχω αφήσει τίποτα κρυφό σε καμιά τους, αλλά άι μπιλίβ ότι είναι πολύ εύκολο αν δεν δίνεις αφορμές και κάθεσαι στα έγγς σου. Οι καλλιτέχναι λάμπουν στο στέιτζ και όνλι ρέι :-).


Θα παρουσιάζατε ποτέ τηλεοπτική εκπομπή;
Οφ κορς ο Τόνις, εγώ δηλαδή, θα έκανα Νάιτ Σπέσιαλ Σόου, θα έκανα σούπερ τελεπαιχνίδια, θα έκανα Τουρίστικ Guide Promotion ολ όβερ Γιούροπ σπόνσορντ by EOT, θα έκανα και τηλεοπτικά δικά μου καλλιστεία και θα ήμουν και κριτής και μόδιστρος των μαγιών.


Παρακολουθείτε τηλεόραση; Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική σειρά;
Δεν βλέπω τιβί πια. Μόνο καμιά καλή μούβι ή τις πλέιμεϊτς.


Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου στο δρόμο;
Δεν παιρνώ και απαρατήρητος με το πανταλόνι τσάκιση αλφάδι και την καμπάνα τούμπανο, το μαλλί μου το πλεμπομπίλ, τους γιακάδες μου τους ευθυτενείς, το ντεγκραντέ μου το γυαλί και το σκαρπίνι σούζα. Με χαιρετούν, άι χαιρετώ δεμ μπακ και βγαίνουμε φώτος ή το βράδυ αν είναι τσικάκια…


 

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta