Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν πάει πουθενά χωρίς τον Άραμις

Όμορφος, πετυχημένος και ταλαντούχος. Έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα της υποκριτικής. Εκείνος σε κερδίζει με το χαμόγελο του και την ευγένεια του. Ας τον απολαύσουμε παρέα με τον Άραμις.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Κωνσταντοπούλου, Φωτογραφίες: Άγγελος Κοζαδίνος


Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση! Εμφανίζεστε στο σίριαλ «Όρκος σιωπής» στο Star και στη σειρά «Όνειρο ήταν» στο Mega. Βρίσκετε καθόλου χρόνο για διασκέδαση;
Ναι, δεν έχω παράπονο. Τα γυρίσματα για το «Όνειρο ήταν» έχουν ολοκληρωθεί, οπότε τώρα έχω περισσότερο χρόνο, δεν αισθάνομαι ότι στερούμαι από κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω.


Και ανάμεσα σε όλο αυτό το δύσκολο πρόγραμμα ο Άραμις σας περιμένει να γυρίσετε σπίτι… να σας δει! Αλήθεια, πώς μπήκε στη ζωή σας;
Θα σου διορθώσω την πρόταση. Δεν με περιμένει στο σπίτι, είναι πάντα μαζί μου. Έχει πάρα πολύ καλό χαρακτήρα και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στο να τον έχω μαζί μου, ακόμα και στη δουλειά. Μπήκε τελείως τυχαία στη ζωή μου όταν η σκυλίτσα της αγαπημένης μου φίλης Θάλειας Προκοπίου γέννησε και μου πρότεινε να πάρω κι εγώ ένα κουτάβι. Της είπα όχι αρχικά, αλλά τελικά ο Άραμις μπήκε στη ζωή μου και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό.


Λένε πως τα σκυλιά μοιάζουν στα αφεντικά τους. Τι πιστεύεις;
Σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα του σκύλου μου, πολλοί μου λένε συχνά ότι έχει καλό χαρακτήρα σαν το αφεντικό του. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά σίγουρα μπορείς να καταλάβεις πολλά για έναν άνθρωπο ακόμα και από το σκύλο που έχει διαλέξει να έχει δίπλα του.


Οι Έλληνες θεωρείς πως είναι αρκετά φιλόζωοι;
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ακριβώς! Νομίζω ναι, με την έννοια ότι πολλοί αγαπούν τα κατοικίδια και είναι πολύ συνηθισμένο να έχουν ένα. Από την άλλη, χρειάζεται και οι ιδιοκτήτες να σεβόμαστε περισσότερο τους υπόλοιπους, όπως να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες από το ζωάκι μας, αλλά και οι υπόλοιποι πρέπει να καταλάβουν ότι ένα κατοικίδιο έχει πάνω του πολύ λιγότερα μικρόβια από ό,τι έχει ένας άνθρωπος και αυτό είναι ιατρικό γεγονός. Δεν σου κρύβω ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν σε ένα café επέδειξαν πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια στο να είναι ο σκύλος μου ξαπλωμένος στα πόδια μου την ώρα που έπινα τον καφέ μου, προφασιζόμενοι πως απαγορεύεται από το νόμο, ενώ ταυτόχρονα στο ίδιο μαγαζί αδιαφορώντας για έναν άλλο νόμο, επέτρεπαν σε όλους τους πελάτες να καπνίζουν. Ο νοών νοείτω!


Μπορεί να ακούμε για διάφορες σχέσεις σου, ωστόσο μέσα από τις συνεντεύξεις σου εμφανίζεσαι αρκετά μοναχικός. Έχεις ερωτευτεί ποτέ πάρα πολύ;
Φυσικά! Απλά προτιμώ, όσο παράφορα ερωτευμένος κι αν είμαι, να το ξέρει μόνο η ενδιαφερόμενη.Θα έκανες ποτέ σχέση με θαυμάστριά σου;
Σίγουρα προτιμώ να μοιράζομαι τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που κάνει κάτι διαφορετικό από εμένα! Είναι και πιο ενδιαφέρον αλλά σου προσφέρει και μια ισορροπία.


Σου αρέσουν τα Χριστούγεννα;
Ναι φυσικά! Πολύ!


Θα έλεγες ναι αν σου έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις μια εκπομπή;
Θα το σκεφτόμουν, αλλά δύσκολα επιχειρώ πράγματα έξω από τα όρια της ιδιότητάς μου.


Ευχαριστούμε το Cocktail bar Bookali στο Χολαργό, για τη φιλοξενία στον όμορφο και pet friendly χώρο του.


IN CATEFORY: FACES