Ο Πάνος Μάνεσης και ο Βούδας πάνε πακέτο!

Ο ιδιοκτήτης του “Mikro kiss the future” ποζάρει παρεά με τον αγαπημένο του Βούδα και μας αποκαλύπτει ότι  ο μεγαλώσομος σκύλος του λατρεύει το clubbing!


 

Για ακόμα μια φορά κάνατε τη διαφορά και βλέπουμε ένα ανανεωμένο Mikro. Τι αλλαγές έχουν γίνει;
Διατηρώντας πάντοτε τα στοιχεία που το έχουν κάνει διάσημο και ξεχωριστό, το Mikro kiss the future έχει αλλάξει φιλοσοφία εντελώς. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στη διακόσμηση, ύστερα από πολλή έρευνα από την πλευρά μου και των συνεργατών μου, του έχουν δώσει έναν άλλο χαρακτήρα, κυριαρχεί το vintage στοιχείο, πιάνο, καναπέδες και πολυθρόνες που διαμορφώνουν ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον, οι οθόνες παίζουν ταινίες του Charlie Chaplin. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό concept με πολλές εκπλήξεις, που θα τις διαπιστώσουν όσοι το επισκεφτούν. Επίσης, υπάρχει και ένας private χώρος με 2-3 τραπέζια, δικό του bar, τζάκι, για όσους επιθυμούν να διασκεδάσουν και να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές ή να απολαύσουν το φαγητό τους διακριτικά και απομονωμένοι.


Υπάρχουν αλλαγές και στο menu;
Φυσικά, έχουμε νέο chef που έχει δημιουργήσει έναν εξαιρετικό κατάλογο, ο οποίος συμβαδίζει με αυτή τη νέα φιλοσοφία του μαγαζιού. Ο στόχος ήταν, διατηρώντας το Mikro kiss the future που όλοι αγαπήσαμε, να δημιουργήσουμε ένα μαγαζί όπου μπορείς να έρθεις από τις 20:00 να απολαύσεις το δείπνο σου σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον και μετά να πιεις το ποτό του και να διασκεδάσεις.


Η φιλοσοφία όμως του club και των parties παραμένει η ίδια;
Ναι φυσικά, αργά το βράδυ, το Mikro kiss the future υποδέχεται το κοινό για να διασκεδάσει όπως μόνο εδώ γίνεται. Αγαπημένες house μουσικές, special events, guest djs… όλα αυτά που το καθιέρωσαν στη νυχτερινή Αθήνα παραμένουν ίδια, αλλά με πολλές εκπλήξεις να έρχονται…


Όποιος έχει έρθει στο Mikro kiss the future, σίγουρα έχει δει το σκύλο σας τον Βούδα…
Είναι ο μόνος σκύλος πιστεύω που του αρέσει να κάνει clubbing. Τον Βούδα τον απέκτησα πριναπό 4 χρόνια και από την πρώτη στιγμή ταιριάξαμε. Τον ονόμασα έτσι γιατί είναι μεγαλόσωμος αλλά παράλληλα πολύ ήρεμος. Δεν του αρέσει να βγαίνει από το πρόγραμμά του και είναι φιλικός με όλους. Είναι βασιλιάς…


 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , FACES