Ο Τom Hanks εξομολογείται πώς αντιμετώπισε το διαβήτη!

TOM HANKS

Ο Τom Hanks εξομολογείται πώς αντιμετώπισε το διαβήτη!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολυπράγµονες ηθοποιούς της γενιάς του, ο 60χρονος πλέον Tom Hanks µπήκε στη βιοµηχανία του θεάµατος το 1979 και από τότε µας χαρίζει µοναδικές ερµηνείες! ∆ύο από αυτές του χάρισαν αντίστοιχα δύο Όσκαρ, ενώ αµέτρητα είναι τα βραβεία που έχει λάβει για τους ρόλους του. Πριν λίγο καιρό, ο πρόεδρος Οµπάµα του απένειµε το Presidential Medal of Freedom, µια πολύ υψηλή διάκριση της αµερικανικής πολιτείας. Ο γάµος του τη δεκαετία του ’80 µε τη δεύτερη σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής Rita Wilson, τον έκανε ακόµη πιο αγαπητό στους Έλληνες, αφού ασπάστηκε τον ελληνικό τρόπο ζωής!


Ο Tom Hanks αποκάλυψε το 2013 ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 2 και επέστησε την προσοχή του κοινού στο πόσο εύκολα ο κακός τρόπος ζωής µπορεί να ευνοήσει την εµφάνιση αυτής της νόσου!


Tom-Hanks-High-Quality-Wallpapers


«Η Ρίτα κι εγώ είµαστε πολύ τυχεροί, διότι αντέχουµε οικονοµικά να έχουµε την καλύτερη ιατρική περίθαλψη στον κόσµο, το ξέραµε από την αρχή, αλλά όταν συνέβη (το κακό) το µόνο που έκανα ήταν να υποκλιθώ στο κουράγιο της γυναίκας µου» (αναφερόµενος στον καρκίνο µε τον οποίο πάλεψε η σύζυγός του).


«Είµαι µέρος της τεµπέλικης γενιάς των Αµερικανών που συνέχιζαν να κάνουν πάρτι εθελοτυφλώντας για την υγεία τους, µέχρι που ανακάλυψαν ότι πάσχουν από κάποια αρρώστια».


«Υπήρξα παχύς. Με έχετε δει στις ταινίες, ξέρετε πώς ήµουν. Υπήρξα απόλυτα ηλίθιος!» 


«Πίστευα ότι µπορούσα ν’ αποφύγω το διαβήτη, απλώς αφαιρώντας το ψωµί από τα τσιζµπεργκερ που έτρωγα. Ε, λοιπόν, χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια από αυτό».


«Τελικά, από κάτι θα πεθάνω αλλά σίγουρα αυτό δε θα είναι ο διαβήτης!»


«Πήγα στο γιατρό και µου είπε: “Θυµάσαι εκείνα τα ψηλά νούµερα σακχάρου µε τα οποία παλεύεις από τα 36 σου; Ε, λοιπόν αποφοίτησες! Έχεις διαβήτη τύπου 2, αλλά είναι ελεγχόµενος» (για το πώς ανακάλυψε το πρόβληµά του).


«Ο γιατρός µου µού είπε ότι αν µπορέσω να φτάσω το βάρος που είχα στο Γυµνάσιο δε θα έχω πια διαβήτη τύπου 2. Του απάντησα ότι θα ζήσω 

µε το διαβήτη!»


tom-hanks-2


  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta