ΟΡΕΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ: Traditional tastes and flavors

Υπάρχει ένας μέρος στην Αράχωβα που δε γίνεται να μην κάνετε στάση για να αγοράσετε τα πιο φρέσκα και ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα και αυτό είναι το delicatessen της πάντα χαμογελαστής και γλυκιάς Ιωάννας.


Στα ράφια του προσεγμένοι και εξαιρετικά διακοσμημένου παντοπωλείου, θ’ ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά προϊόντα, από ντόπιους κυρίως παραγωγούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το «Ορέων Γεύσεις» είναι μέλος του Μη Κερδοσκοπικού Φορέα «Επιμένων Ελληνικά», που έχει ως σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και την στήριξη των ελλήνων παραγωγών.
Εδώ θ’ ανακαλύψετε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από ντόπια γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως φορμαέλα, οψιμοτύρι, φέτα Παρνασσού, γραβιέρα κατσικίσια, αλλά και με μπούκοβο, γιαούρτι, ολόφρεσκα αυγά και παραδοσιακό λουκάνικο, που συνιστάμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε! Αλάτι Μεσολογγίου, πρωτότυπα εδέσματα με σύκο, χειροποίητες χυλοπίτες με κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις, όπως με σκόρδο και πιπέρι, κουρκουμά, πάπρικα και βασιλικό, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αποξηραμένα μανιτάρια Γρεβενών και ελληνικό καφέ από την Κομοτηνή, είναι λίγα από τα εξαιρετικά προϊόντα που θα βρείτε για να πάρετε μαζί σας. Ενώ, ζητήστε να σας πούνε και για τις εξαιρετικές επιλογές σε τσίπουρο, κρασί και ρακόμελο.


Αφεθείτε στις γεύσεις και τα αρώματά του… και ετοιμαστείτε για μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες.


Φυσικά, μη φύγετε αν δεν αγοράσετε τον φρέσκο χυμό από ρόδια Παρνασσού, που στίβεται και προσφέρεται καθημερινά.


Κεντρικός δρόμος Αράχωβας

T: 22670 32007

FB: Ορέων Γεύσεις Παραδοσιακό ΠαντοπωλείοIN CATEFORY: ARACHOVA