Παλιό: Ένα κουτούκι στην Αργυρούπολη

Όταν το νόστιμο φαγητό συναντά την καλή μουσική… τότε γίνονται θαύματα! Στο μεζεδοπωλείο “Παλιό” μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε!

Η παραδοσιακή κουζίνα και τα σπιτικά πιάτα θα σας μαγέψουν! Θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε τα «κοτομπινελίκια» αλλά και το «μεζέ του μερακλή»!

Με σκηνικό που παραπέμπει στην παλιά Αθήνα και με μοναδικό στόχο οι πελάτες να απολαύσουν νόστιμους μεζέδες και καλή μουσική, το γνωστό μεζεδοπωλείο έχει καταφέρει να γίνει το must σημείο στην Αργυρούπολη. Τα Live του καταστήματος φαίνεται πως έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τον κόσμο που το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Η ορχήστρα αποτελείται από ταλαντούχους μουσικούς. Η Δάφνη Λέμπερου, η οποία ήταν μέλος στη Spira-Spira του Σταμάτη Κραουνάκη κι έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι «Κάτι Ελλάδες», μας ταξιδεύει τόσο με το ακορντεόν και το κλαρίνο όσο και τη φωνή της, ο Δημήτρης Σοκολάκης παίζει κιθάρα και τραγουδάει και ο Θεοδόσης Συκιώτης παίζει κιθάρα, λαούτο και τραγουδάει. Τραγούδια παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά μπλέκονται με το έντεχνο και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Τα Live του «Παλιού» κατά την περίοδο των γιορτών μπορείτε να τα απολαύσετε όλες τις βραδιές της εβδομάδας εκτός από Δευτέρα και Τρίτη. Εκτός περιόδου γιορτών θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τα ξεχωριστά γλέντια κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακή μεσημέρι. Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη το «Παλιό» ετοιμάζει για όλους τους φίλους του μια μεζεδοκατάσταση, όπου όλοι οι μεζέδες του καταλόγου κοστίζουν μόλις 3 ευρώ! Στο τέλος της βραδιάς το κατάστημα κερνάει γλυκάκι.


 

Mαρίνου Γερουλάνου 46, Αργυρούπολη
Τ: 211 4056779
FB: palio.argyroupoli