Παιδότροπος: Εδώ που η ψυχαγωγία συναντά την εκπαίδευση!

Αν είστε γονιός, επιθυµείτε φυσικά, το καλύτερο για το παιδί σας και αυτό µπορείτε πλέον να του το προσφέρετε µε µια επίσκεψη στον «Παιδότροπο», το νέο χώρο που ξεκίνησε τη λειτουργία του στον Άλιµο, πάντα µε γνώµονα την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί.


Στο γεµάτο µε χρώµατα και παιχνιδιάρικη διάθεση «Παιδότροπο» η διασκέδαση αποκτά άλλο νόηµα, αφού τα παιδιά θ’ ασχοληθούν µε δηµιουργικές δραστηριότητες που στόχο έχουν να συµβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια του σώµατος και του πνεύµατος και να τα βοηθήσουν ν’ αναπτύξουν νέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες ικανότητές τους. Μερικές από τις δραστηριότητες που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εδώ οι µικροί µας φίλοι, είναι το θεατρικό παιχνίδι, οι µοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, το εργαστήρι µαγειρικής και η µουσικοκινητική αγωγή, ενώ διαθέσιµα είναι επίσης, το γήπεδο 5×5 , discotheque και η digital αίθουσα προβολών. Events και εκδηλώσεις που αφορούν το παιδί φιλοξενούνται συχνά στο χαρούµενο χώρο του «Παιδότροπου», όπου υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να διοργανώσετε το πιο παραµυθένιο πάρτι για το µικρό σας, µέσα από διάφορες θεµατικές προτάσεις που περιλαµβάνουν απίθανες δραστηριότητες! Και φυσικά, η ασφάλεια είναι το µόνο που δεν χρειάζεται να σας απασχολεί, µιας και ο «Παιδότροπος» καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας αναλαµβάνοντας υπεύθυνα την επιτήρηση των παιδιών σας, στην περίπτωση που εσείς δεν έχετε το χρόνο να βρίσκεστε κοντά τους την ώρα που διασκεδάζουν µε την ψυχή τους. Αυτές και πολλές ακόµη εκπλήξεις σας περιµένουν στον  «Παιδότροπο», που θα γίνει το αγαπηµένο στέκι του παιδιού σας!


Φέτος τις γιορτές ο «Παιδότροπος» έχει ετοιµάσει ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο πρόγραµµα για τα παιδιά! Από τις 19/12 και κάθε απόγευµα ο Άγιος Βασίλης θα είναι εδώ να διασκεδάζει τους µικρούς µας φίλους και να φωτογραφηθεί µαζί τους, προσφέροντάς τους ξέγνοιαστες στιγµές. Μη χάσετε επίσης, την παιδική θεατρική παράσταση που θα λάβει χώρα στις 18/12, ενώ ανάµεσα στις δραστηριότητες, αποκλειστικά για την περίοδο των εορτών, θα περιληφθεί το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν κάρτες και πολλές ακόµη χειροτεχνίες!


Για τις ημέρες των εορτών έχουν ετοιμάσει για τους  μικρούς φίλους ειδικές δραστηριότητες που θα λατρέψουν.


Λ. Καλαµακίου 97, Άλιµος, 

Τ: 210 9812555,

info@paidotropos.gr

FB: Παιδότροπος


dsc_3377


dsc_3381


dsc_3382


dsc_3391


dsc_3398


dsc_3406


dsc_3408


dsc_3413


IN CATEFORY: BEST CHOICES , KID