Παιδότροπος: Ο παιδότοπος των ονείρων μας…

Ο «Παιδότροπος» ξεπετάχτηκε από τα παραμύθια και «έπεσε» στον Άλιμο για να μαγέψει τις ζωές των μικρών μας φίλων!!!


Η διασκέδαση, η εκτόνωση, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των παιδιών απέκτησαν τη δική τους στέγη στον Άλιμο και συγκεκριμένα στον «Παιδότροπο» που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων.


Στις εγκαταστάσεις του «Παιδότροπου», τα χρώματα και τα ατέλειωτα παιχνίδια περιμένουν εσάς και τα παιδιά σας για σας προσφέρουν τις πιο ευχάριστες στιγμές διασκέδασης. Χαρίστε στα παιδιά σας την ψυχαγωγία που χρειάζονται μέσα από ποιοτικά παιχνίδια, που στόχο έχουν  να τους δώσουν την ευκαιρία ν’ ασχοληθούν με δραστηριότητες που θα τα γεμίσουν με χαρά. Η ζωγραφική, η μουσική και η μεγάλη γκάμα επιτραπέζιων παιχνιδιών είναι λίγες μόνο από τις μορφές δημιουργικής απασχόλησης με τις οποίες τα παιδιά σας θα έρθουν σε επαφή, ενώ το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης, digital αίθουσα προβολών, discotheque και γήπεδο 5×5 για πιο αθλητικές δραστηριότητες. Στο ασφαλές περιβάλλον του χώρου του, θα βρείτε έμπειρους και εξειδικευμένους παιδαγωγούς που θα βοηθήσουν τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και ν’ απολαύσουν αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα σε εσάς να επιβλέπετε τα παιδιά σας και -γιατί όχι- να γίνεται ένα με αυτά, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες, καλλιεργώντας μέσα από το παιχνίδι μια νέα μορφή επικοινωνίας μαζί τους.


dsc_9187


dsc_9193


dsc_9199


Εδώ η ψυχαγωγία δεν σταματά ποτέ!
Μη χάσετε τα events που διοργανώνονται στο χώρο του «Παιδότροπου», όπως οι παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, οι συναντήσεις με ψυχολόγους, το κουκλοθέατρο και οι θεατρικές παραστάσεις.


It’s party time!
Οργανώστε στον «Παιδότροπο» τα πιο πρωτοποριακά πάρτι γενεθλίων και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας! Ομαδικά παιχνίδια, φιλική υποδοχή, ασφάλεια και φυσικά, διασκέδαση, είναι όλα όσα χρειάζεστε για την πιο πετυχημένη γιορτή, ενώ μπορείτε να επιλέξετε επίσης και θεματικά πάρτι που δίνουν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα τόσο στο στολισμό όσο και στις δραστηριότητες των παιδιών:
✔ Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού
✔ Ζήσε το παραμύθι σου
✔ Εικαστικό εργαστήρι
✔ Πάρτι με ζάχαρη και φαντασία
✔ Ας χορέψουμε σαν επαγγελματίες!
✔ Disco – Karaoke πάρτι
✔ Αθλήματα, χορός & 5×5 πάρτι


Εκπαίδευση μέσα από το παιχνίδι
Η φιλοσοφία του «Παιδότροπου» διαφέρει από τους καθιερωμένους παιδότοπους, μιας και εδώ η διασκέδαση συνδυάζεται με την εκπαίδευση μέσα από επιμορφωτικά διαδραστικά προγράμματα που στόχο έχουν την καλλιέργεια του πνεύματος και το συνδυασμό της σωματικής άσκησης με το παιχνίδι. Μεταξύ των δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται προγράμματα που φέρνουν το παιδί σε επαφή με την τέχνη, όπως είναι τα εικαστικά, το θεατρικό παιχνίδι και η μουσική με κρουστά όργανα, καθώς και εκείνα που στοχεύουν στην αύξηση της σωματικής άσκησης των παιδιών, όπως είναι η ζούμπα, η γιόγκα, οι χοροί, μοντέρνοι και παραδοσιακοί και η μουσικοκινητική αγωγή. Στο χώρο υπάρχει επίσης, εργαστήρι μαγειρικής για γλυκές και αλμυρές παιδικές δημιουργίες, ενώ για τις μαμάδες διατίθεται πρόγραμμα με πιλάτες. Φυσικά, το περιβάλλον του «Παιδότροπου» είναι ιδιαίτερα φιλικό και εξειδικευμένο στην απασχόληση παιδιών με ειδικές ικανότητες.


Τα πάρτι περιλαμβάνουν και φαγητό για τους καλεσμένους σας, με μενού ειδικά παρασκευασμένο από τα πιο αγνά υλικά, στο χώρο του «Παιδότροπου» 


Λ. Καλαμακίου 97, Άλιμος

Τ: 210 9812555,
info@paidotropos.gr

FB: Παιδότροπος


dsc_9202


dsc_9210


dsc_9228


IN CATEFORY: BEST CHOICES , KID