Πες Αλεύρι: Χειροποίητες γλυκές & αλμυρές δημιουργίες

Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια ολόφρεσκη πίτα ή λαχταριστή πίτσα και χορτάστε την πείνα σας με ένα από τα χειροποίητα snacks. Δοκιμάστε τα μελομακάρονα αλλά και τους βουτυρένιους κουραμπιέδες τους και θα ενθουσιαστείτε.

Χριστούγεννα χωρίς τα παραδοσιακά γλυκά που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές γίνονται; Δεν γίνονται! Γι’ αυτό λοιπόν, για τις πιο νόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και όχι μόνο επιλέξτε το αρτοζαχαροπλαστείο «Πες αλεύρι». Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, οι δίπλες, οι βασιλόπιτες, τα τσουρέκια και τα πανετόνε κοσμούν τις βιτρίνες του καταστήματος και σίγουρα θα σας βάλουν στον πειρασμό να τα δοκιμάσετε
όλα! Μη διστάσετε! Μια δοκιμή θα σας πείσει πως φέτος τα Χριστούγεννα τα παραδοσιακά γλυκά θα τα επιλέξετε από το «Πες αλεύρι». Όλα τα γλυκά αλλά και τα αρτοπαρασκευάσματα είναι χειροποίητα από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι με πολύ μεράκι και αγάπη για τα προϊόντα δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, φροντίζοντας να χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά! Φυσικά, στο «Πες αλεύρι» θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε άρτους, σφολιάτες αλλά και όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε ένα φούρνο! Επίσης έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τον πρωινό ή απογευματινό σας καφέ καθημερινά!


 

Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 42, Παλαιό Φάληρο
T: 210 9483063