Πλαγίως: Η gourmet πλευρά της ελληνικής κουζίνας

Η διακόσµηση και η ατµόσφαιρά του σας ταξιδεύουν σε µία από τις µητροπόλεις του κόσµου, ενώ από τον κατάλογο µέχρι και την εξυπηρέτηση, όλα είναι προσεγµένα και έχουν ως στόχο να κάνουν την επίσκεψή σας µία µοναδική εµπειρία.


Κάθε πιάτο του καταλόγου του διάσημου εστιατορίου αποτελεί ένα έργο τέχνης τόσο στη γεύση, όσο και στην παρουσίαση και στο συνδυασμό των υλικών. Κάθε μπουκιά αποτελεί και μία εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, ενώ το μενού έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει τους εκλεκτικούς ουρανίσκους. Στόχος του ιδιοκτήτη κ. Λιάσκου ήταν και παραμένει, να δημιουργήσει ένα εστιατόριο που κάθε πιάτο που θα σερβίρεται θα χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική γεύση, την πρωτότυπη παρουσίαση και πάνω απ’ όλα από τη φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους. Από τα κρέατα, όπως το κότσι, η μοσχαρίσια ταλιάτα, το φιλέτο μόσχου, το kobe beef, το black angus steak -ζητήστε το ψήσιμο της αρεσκείας σας- μέχρι τα λαχανικά και τα φρούτα, όλα διαλέγονται καθημερινά από τους ίδιους από τους καλύτερους πιστοποιημένους παραγωγούς της περιοχής, με σκοπό να διασφαλίζουν την αυθεντικότητα στις γεύσεις και την εγγύηση στην ποιότητα. 


Γι’ αυτό το λόγο, ψάχνουν ό,τι καλύτερο παράγεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, όπως αυγοτάραχο Μεσολογγίου, φρέσκα ψάρια και όστρακα από κοντινές παραλίες του Αιγαίου, τυριά και αλλαντικά με ονομασία Προέλευσης, ελιές και ελαιόλαδο Πηλίου, κάπαρη και φάβα Σαντορίνης, κρόκο Κοζάνης, φέτα Αλμυρού και μέλι Σκοπέλου. Από τα ορεκτικά μέχρι τα επιδόρπια, οι επιλογές είναι τόσο πολλές και όλες εκπληκτικές! Εμείς πάντως, ξετρελαθήκαμε με το λαβράκι σεβίτσε, μαγευτήκαμε με τις ταλιατέλες με μανιτάρια, κρέμα τρούφας και σπεκ και το κότσι με πουρέ σελινόριζας. Φυσικά, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ζυμαρικά, οι λάτρεις των θαλασσινών θα βρουν το στέκι τους, αφού δε γίνεται ν’ αντισταθείς στα Βασιλικά χτένια και γαρίδες με σως σαμπάνια-σαφράν και στο φρέσκο σολωμό με σως εσπεριδοειδών. Επίσης, υπάρχουν και αρκετές επιλογές για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή έχουν δυσανεξία στην γλουτένη. Εντυπωσιακό είναι ότι στο εστιατόριο μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη λίστα από επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. 


Κονταράτου & Σκύρου,

Τ: 24210 21900,

FB: πλαγίως all day restaurant bar


untitled-184


untitled-214


untitled-218


untitled-220


untitled-270


 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , VOLOS - PHLIO