Πόσιμο Κολλαγόνο: Ο σύμμαχος σας στην υγρασία & το κρύο

Ο καιρός έχει χειμωνιάσει πια για τα καλά και όπως είναι λογικό έχουμε να παραπονιόμαστε για πόνους στην μέση, στα χέρια, στον αυχένα αλλά και γενικότερα στις κλειδώσεις.  Άλλωστε όπως έχουν δείξει έρευνες η ύπαρξη αυξημένης υγρασίας είναι υπεύθυνη για την ενεργοποίηση μηχανισμού που δημιουργεί φλεγμονές και πόνους κυρίως στις αρθρώσεις. Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο όμως θα είναι ο σύμμαχος σας απέναντι στον χειμώνα.


Ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού αν όχι το μεγαλύτερο, κάθε χειμώνα υποφέρει από πόνους λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και της υγρασίας. Οι ρευματοπαθείς με πόνους στα άκρα, όσοι υποφέρουν από μετατραυματικές αρθρίτιδες και αρθριτικά, καθώς και όσοι έχουν ένα παλιό κάταγμα ποδιού ή χεριού παραπονούνται για πόνους αμέσως μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός.


Ό,τι καλύτερο για τις αρθρώσεις και τα οστά

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο αποτελεί ό,τι καλύτερο για τις αρθρώσεις και τα οστά αφού η σύνθεση του το κατατάσσει σε ένα μοναδικό «πολυδιορθωτή» και ανανεωτή των αρθρώσεων καθώς:

-Βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου

-Λιπαίνει με φυσικό τρόπο τις αρθρώσεις

-Μειώνει τον πόνο και τις φλεγμονές των αρθρώσεων

-Μειώνει τη δυσκαψία των αρθρώσεων

-Αποτελεί πρωταρχικό δομικό στοιχείο των γερών αρθρώσεων και οστών


Η εξαιρετικά αποτελεσματική δράση του Collagen Pro-Active οφείλεται στο γεγονός ότι αποδεδειγμένα ενεργοποιεί ειδικά κύτταρα του οργανισμού που ονομάζονται χονδροκύτταρα. Tα χονδροκύτταρα είναι υπεύθυνα για τη μεταβολική συντήρηση της εξωκυττάριας ύλης και ελέγχουν το ρυθμό αναγέννησης χόνδρου στις αρθρώσεις και ανιχνεύουν τις αλλαγές στη σύνθεσή του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το υδρολυμένο κολλαγόνο Collagen Pro-Active αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου τύπου ΙΙ και των πρωτεογλυκανών μέσω αυτής της ενεργοποίησης των χονδροκυττάρων. Πριν περάσουν 2-3 μήνες θα νιώσετε μεγάλη βελτίωση και ελευθερία στις κινήσεις σας.

Φαίνεται πως τα πεπτίδια του υδρολυμένου κολλαγόνου διεγείρουν την δραστηριότητα των οστεοβλαστών (ουσία που κτίζει τα οστά) χωρίς όμως παραλληλα να διεγείρουν τη δραστηριότητα των οστεοκλαστών (ουσία που αποδομεί τα οστά).

Με καθημερινή λήψη μίας δόσης υγρού πόσιμου κολλαγόνου Collagen Pro‐Active επιτυγχάνουμε να αυξήσουμε την οστική μας πυκνότητα και να δυναμώσουμε άμεσα και τις αρθρώσεις και τα οστά μας.


Κάνει καλό στους συνδέσμους

Το υδρολυμένο κολλαγόνο Collagen Pro-Active μειώνει τους πόνους στους συνδέσμους, ιδιαίτερα σε όσους έχουν έντονα συμπτώματα. Αυτό συμβαίνει γιατί το υδρολυμένο κολλαγόνο συσσωρεύεται στους χόνδρους και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από τα χονδροκύτταρα.

Το Collagen Pro-Active αποτελεί το μοναδικό προϊόν με προστασία ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την αναγέννηση του χόνδρου.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε ένα καπάκι (20ml) ημερησίως. Μπορείτε να το πιείτε σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι, χυμό φρούτων ή ακόμα και σε γιαούρτι. Προτεινόμενη ώρα δοσολογίας: δύο ώρες πριν από τον βραδινό ύπνο.


IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH