Ψαράδες: Θαλασσινές γευστικές περιπλανήσεις

Για ακόμα μία φορά, ο chef Βασίλης Τσατσάκης έβαλε όλη τη δημιουργικότητά του και τη φαντασία του και δημιούργησε πιάτα που αποτελούν πραγματικά «έργα τέχνης» τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.


 - The gourmet side of traditional cuisine -


Τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, συνδυάζονται με μοναδικά μπαχαρικά, χειροποίητες σάλτσες, εξαιρετικά μυρωδικά και ολόφρεσκιες πρώτες ύλες και μεταμορφώνονται σε πιάτα που από την πρώτη μπουκιά αποτελούν έναν παράδεισο γεύσης. Οι gourmet πινελιές σε συνταγές παραδοσιακές, δημιουργούν ένα μενού που κάθε πιάτο είναι και μία πρωτότυπη γαστριμαργική εμπειρία… όπως το ταρτάρ τσιπούρας μαριναρισμένο σε κρίταμο και με βάση καπνιστό ταραμά, το εντυπωσιακό παστίτσιο τόνου με σκιουφιχτά, ελαφριά μπεσαμέλ ελληνικών τυριών και λάδι μοσχοκάρυδου, ενώ το σνίτσελ γλώσσας παναρισμένο με ψωμί σίτου μαζί με αρωματισμένη σκορδαλιά παντζαριού, είναι ένα πιάτο που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Τέλος, ένα από τα ολοκαίνουρια γλυκά του καταλόγου, το cheesecake ελληνικών τυριών με κράμπλ ντάκου και λουκούμι τριαντάφυλλο, θα φέρει το καλοκαίρι στο τραπέζι σας.


Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο,

Τ: 210 9414888

info@psaradesresto.gr
FB: Psarades

Ανοικτά: Δευτέρα-Κυριακή, 12:30 – 00:30


002


005


011


LOGO-PSARADES