Σαρδελάκι: Η θάλασσα στο πιάτο σας

Οι λαχταριστοί μεζέδες, τα φρεσκοτηγανισμένα ψαράκια αλλά και οι δροσερές σαλάτες, σίγουρα θα είναι αυτά που σας έχουν περιγράψει οι φίλοι σας, οι γνωστοί σας και όλοι όσοι επιλέγουν το «Σαρδελάκι» για φαγητό και αλήθεια είναι πως λίγα σας είπαν!

Η άψογη ποιότητα φαγητού συναντά το σωστό περιβάλλον και την απλότητα, που πραγματικά συνθέτουν ένα ιδανικότραπέζι με θαλασσινά. Τα κυδώνια, οι γυαλιστερές, η θρακιώτικη μελιτζανοσαλάτα, η γραβιέρα Κρήτης αλλά και η σαλάτα με ρόκα, ντομάτα και ανθότυρο είναι πολύ δυνατά ορεκτικά και θα σας ανοίξουν ακόμη περισσότερο την όρεξη για ένα καλό γεύμα. Στη συνέχεια, τα καλοτηγανισμένα πιάτα μπαίνουν στο παιχνίδι. Μύδια σαγανάκι, κολοκυθάκια, αθερίνα και θραψαλάκι γεμίζουν το τραπέζι και σε συνδυασμό με ουζάκι ή κρασί ολοκληρώνουν την ιδανική εικόνα και αίσθηση. Όταν όμως τα κάρβουνα ανάβουν στο «Σαρδελάκι», δεν γίνεται να μην παραγγείλετε φιλεταρισμένο λαβράκι ψητό, χταποδάκι, σαρδελίτσα και καβούρι! Ο βυθός στο τραπέζι σας, με γεύσεις που πραγματικά είναι ασύλληπτες. Συνδυάστε το με ένα τσιπουράκι ή ένα ουζάκι και η βραδιά ή και η μέρα σας έχει ήδη ξεκινήσει… Μην απορήσετε αν φτάσετε στο μαγαζί και δεν βρείτε να καθίσετε σύντομα, αφού περιμένουν ουρές για να γευτούν τα μοναδικής ποιότητας πιάτα του. Όμως μην ανησυχείτε, καθώς το προσωπικό θα βρει τη λύση και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Όσοι τρώνε συχνά στο «Σαρδελάκι» το γνωρίζουν. Αν και το κατάστημα δεν κάνει κρατήσεις, μπορείτε να παραγγείλετε το μενού της επιλογής σας και να το παραλάβετε πακέτο από το κατάστημα!

Γεύσεις καθαρές, αυθεντικές και σε value for moneyτιμές… είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει και αυτό έχει συμβεί από την
πρώτη κόλας ημέρα!


 

Φοίβης 15, Γλυφάδα
T: 211 4021195
FB: Σαρδελάκι