Σαρδελάκι: The all time classic choice of taste

Το γνωστό στέκι “Σαρδελάκι” , μας έκανε να αγαπήσουμε το ψάρι ακόμα περισσότερο και σε όσους δεν ήταν θαυμαστές τωνθαλασσινών, κατάφερε να μυηθούν στα μυστικά της ψαροφαγίας. Και μπορεί να μπήκε ο χειμώνας, αλλά τα πιάτα του είναι διαχρονικά και απλά πεντανόστιμα!


Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο που ήθελε τα εστιατόρια με καλό και ποιοτικό ψάρι και θαλασσινά να είναι και ακριβά… Κατάφερε να κάνει όλη την Αθήνα να κατεβαίνει στη Γλυφάδα για ν’ απολαύσει λαχταριστούς ολόφρεσκους ψαρομεζέδες, ενώ στο πελατολογιό του συμπεριλαμβάνονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz. Μικροί και μεγάλοι το λατρεύουν όχι μόνο για τις γεύσεις του, αλλά και για την όμορφη και παρείστικη ατμόσφαιρά του, για το γεγονός ότι το προσωπικό θα σε κάνει να νιώσεις ότι ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια και πάνω από όλα γιατί οι ιδιοκτήτες του Γιώργος και Στάθης δεν επαναπαύονται και αναζητούν συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα, τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και τρόπους γευστικούς και μή για να μην σταματήσετε ποτέ να φεύγετε με τον ίδιο ενθουσιασμό από το Σαρδελάκι, σαν να είναι η πρώτη φορά που το έχετε επισκεφτεί. Για ακόμα μία χρονιά μας περιμένει για να δημιουργήσουμε παρέα τις πιο ιδιαίτερες γευστικές και μή αναμνήσεις, αλλά και για να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε όπως πάντα, ό,τι ώρα και να είναι και ό,τι ημέρα και να είναι.


Ο κατάλογός του φυσικά, ανανεώνεται και διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή, καθώς θέλουν πάντα να μας σερβίρουν τα πιο φρέσκα και πιο γευστικά πιάτα, αλλά και εξαιρετικές γεύσεις.


Φοίβης 15, Γλυφάδα
T: 211 4021195
FB: Σαρδελάκι