Σαρδελάκι: Το εστιατόριο που έγινε σταθμός της γεύσης στη Γλυφάδα

Το αγαπηµένο εστιατόριο “φόρεσε” τα γιορτινά του και µας υποδέχεται για γευστικές απολαύσεις στο νέο του χώρο στην Οδό Πανδώρας.


Θαλασσινές, ελληνικές, γνήσιες γεύσεις είναι το “σύνθηµα” του µαγαζιού, αλλά και η φράση που θ’ ακουστεί απ’ όλα τα χείλη των πελατών που το έχουν επισκεφτεί έστω και µία φορά. Ο υπέροχος χώρος του αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήµατα του µαγαζιού καθώς µπορείτε να επιλέξετε τα τραπέζια στην προστατευµένη µε τζάµι µπροστινή πλευρά-περατζάδα της οδού Πανδώρας, τον εσωτερικό µεγάλο χώρο µε τη διακόσµηση που δηµιουργεί ένα  αίσθηµα “ζεστασιάς” µε κάποια τραπέζια και µε µεγάλους και άνετους καναπέδες και τέλος, στην πίσω εσωτερική αυλή που θα σας προσφέρει τη θαλπωρή, την ιδιωτικότητα και την ηρεµία που αναζητάτε. Φυσικά, εκτός από τον εκπληκτικό χώρο, το φαγητό είναι πάντα και από µόνο του λόγος για να γίνει, εάν δεν έχει γίνει ακόµα, το αγαπηµένο σας στέκι για εκλεκτά θαλασσινά πιάτα. Από την πρώτη στιγµή που άνοιξε, πριν από τέσσερα χρόνια, µέχρι και σήµερα δεν έχει διαπραγµατευτεί ούτε στιγµή την ποιότητα των πιάτων που σερβίρει και γι’ αυτό έχει µείνει νούµερο ένα στις καρδιές µας όταν λέµε για ποιοτικό και φρέσκο ψάρι και για λιχουδιές που µόλις βγήκαν από τη θάλασσα. Επίσης, τώρα που έχουν πιάσει τα κρύα, µην παραλείψετε να τους ρωτήσετε για τις εξαιρετικές ψαρόσουπες που προτείνουν. Πάρτε τα αγαπηµένα σας πρόσωπα, την οικογένειά σας, την παρέα σας και ετοιµαστείτε φέτος τα Χριστούγεννα να περάσετε πολύ όµορφες στιγµές σ’ ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε και ότι τρώτε στο σπίτι σας από τα χεράκια σας.


H υπέροχη εσωτερική αυλή του στο βάθος του καταστήματος είναι ένας από τους λόγους που θα το αγαπήσετε, καθώς προσφέρει ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον. 


Πανδώρας 16, Γλυφάδα

Τ: 211 4021195,

FB: Σαρδελάκι/sardelakiglyfadas


sardelaki-21


sardelaki-18


sardelaki-7


sardelaki-6


028


022


015


010