Shaya: “Αν δε θέλεις η σχέση σου να βγει στη φόρα, απλά δεν τη βγάζεις στη φόρα”

Είναι όμορφη, γλυκιά, ευγενικά, εντυπωσιακή, ταπεινή και δουλευταρού… Η Shaya Hansen, κάθε φορά μας αποδεικνύει ότι με αργά και σταθερά βήματα κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην μουσική βιομηχανία.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Κωνσταντοπούλου


Σε γνωρίσαμε από τη συμμετοχή σου στο τηλεοπτικό σόου pop star και στη συνέχεια μέσα από το ποπ συγκρότημα Ηi 5. Τι θυμάσαι από όλη αυτή την εμπειρία;
Είναι πάρα πολλές οι αναμνήσεις! Δύο ήταν οι πιο ωραίες στιγμές για όλες μας. Η συναυλία στη Βούλα και η συναυλία στον Λυκαβηττό ήταν από τις πιο κορυφαίες στιγμές μας.


Πόσο σημαντική ήταν για εσένα αυτή η εμπειρία;
Ήταν πάρα πολύ σημαντική, γιατί έμαθα πάρα πολλά πράγματα μέσα από αυτή την εμπειρία. Ήμουν μικρό κοριτσάκι τότε και αυτό ήταν το δικό μου ξεκίνημα, ήταν η βάση μου.


Έχεις κρατήσει επαφή με τα υπόλοιπα κορίτσια;
Ναι, μιλάμε με τα κορίτσια πού και πού, δεν είμαστε κολλητές και αυτό γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο, αφού μένουμε σε διαφορετικές χώρες οι περισσότερες.


Γεννημένη στη Δανία, κάποια χρόνια τα πέρασες στη Σουηδία και στη συνέχεια ήρθες στην Ελλάδα. Έχεις σκεφτεί να φύγεις από την Ελλάδα και να επιστρέψεις είτε στη Δανία είτε στη Σουηδία;
Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου! Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα έχω ζήσει στην Ελλάδα, οι φιλοι μου βρίσκονται εδώ και η οικογένειά μου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσω στη Δανία, αν και η οικογένεια μου είναι εκεί. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Μου λείπει η οικογένειά μου, αν και πηγαίνω πολύ συχνά στη Δανία.


Το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει δυσκολίες. Πώς καταφέρνεις να τις προσπερνάς και να παραμένεις αισιόδοξη;
Νομίζω μία είναι η απάντηση: αγαπάω πολύ αυτό που κάνω!


Θα μπορούσες να ξεχωρίσεις δισκογραφικά κάποια από τις συνεργασίες σου;
Οι συνεργασίες που έχω κάνει ήταν όλες με φίλους μου από τον χώρο και καθεμία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο. Καθεμία από αυτές τις συνεργασίες μού φέρνει πολύ ωραίες αναμνήσεις και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια!


Ποια ήταν για εσένα μέχρι στιγμής η πιο δυνατή στιγμή στην καριέρα σου;
Μετά τις Hi 5 η πιο δυνατή στιγμή ήταν η επιτυχία μας με τον Mark Angelo και το τραγούδι “Far from everything”.


Τι καινούργιο μάς ετοιμάζεις δισκογραφικά;
Ετοιμάζω το νέο μου άλμπουμ, το οποίο θα περιέχει ξένα τραγούδια σε στίχους και μουσική δική μου και των συνεργατών μου. Επίσης, ετοιμάζω και πολλά singles!


Ποια είναι η συμβολή σου στην όλη διαδικασία της δημιουργίας των τραγουδιών σου;
Είμαι παρούσα από την αρχή έως το τέλος. Στα περισσότερα τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει σαν σόλο έχω βάλει το χέρι μου κι εγώ στη σύνθεση.


Είναι γνωστό ότι τα τελευταίο χρόνια είστε ζευγάρι με τον DJ Airth από τους Vegas, ωστόσο έχετε καταφέρει να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Είναι εύκολη υπόθεση;
Νομίζω ότι είναι αρκετά εύκολο. Αν δε θέλεις η σχέση σου να βγει στη φόρα, απλά δεν τη βγάζεις στη φόρα. Δεν θα σε κυνηγήσει κανένας με το ζόρι να πεις πράγματα για την προσωπική σου ζωή. Όταν υπάρχουν κάμερες γύρω γύρω δεν προσπαθούμε να είμαστε και τόσο κοντά. Δεν είναι νομίζω και ό,τι πιο ευχάριστο να ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή. Εμείς, που ασχολούμαστε με τη μουσική, θέλουμε ο κόσμος να ασχολείται με αυτό που κάνουμε, που είναι η μουσική.


Φέτος πού μπορούμε να σε απολαύσουμε από κοντά;
Εμφανίζομαι στο Φωταέριο μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πέγκυ Ζήνα. Είναι μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία!


Θα σκεφτόσουν να κάνεις οικογένεια και παιδιά;
Ναι, είναι μέσα στα σχέδιά μου, απλώς δεν είμαι έτοιμη ακόμα.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κουτσομίχος – Συνεργασία: Ελευθερία Πολυχρονίου – Make up: Μάνος Κατρίνης – Hairstyling: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος -  Φωτογραφία: Ανδρέας Λουκάς

Φόρεμα: Ioakeim Mitakos x Fashion Erotokritos, Κοσμήματα:Boudoir by Dennis P.

Κουστούμι: Prince Erotokritos, Γόβες: Tsakiris Mallas, Κοσμήματα: Boudoir by Dennis P.


 

IN CATEFORY: FACES