Soleto-Kibο: The perfect place for a perfect day!

Το design, η μοντέρνα διακόσμηση, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξυπηρετικό προσωπικό και οι εξαιρετικές γεύσεις από τα χέρια του διάσημου chef Μιχάλη Ντουνέντα και του Pastry chef Κωνσταντίνου Χολέβα, έχουν καθιερώσει το Soleto στο απόλυτο all day meeting point των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο.


Εδώ θα απολαύσετε τον πρώτο καφέ της ημέρας ή ένα δροσιστικό ρόφημα και αναζωογονητικά smoothies, αλλά και ένα χορταστικό πρωινό που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας και περιλαμβάνει από αφράτα κρουασάν, μέχρι scrambled eggs και θρεπτικό ελληνικό γιαούρτι. Το café restaurant αποτελεί ιδανική επιλογή για business launch, διάλειμμα από τη δουλειά για ένα γρήγορο, αλλά γευστικό μεσημεριανό ή ακόμα και για ένα φρέσκο γλυκό από το ζαχαροπλαστείο του και καφέ μετά τα ψώνια σας ή τη βόλτα σας στην περιοχή. Οι αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που προτείνει ο chef θα σας απογειώσουν και θα σας ταξιδέψουν μέχρι τη γειτονική χώρα με τα αρώματά τους και την φρεσκάδα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έχουν επισκεφτεί το Soleto-Kibo μιλάνε για την εκπληκτική του πίτσα και τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά. Φυσικά, και το βραδινό μας έχει την «υπογραφή» του Soleto, αφού μας περιμένει για ένα εξαιρετικό δείπνο με τους φίλους ή τους αγαπημένους μας για να δοκιμάσουμε είτε τα πιάτα της trattoria είτε του sushi καταλόγου του, τα οποία είναι φτιαγμένα όλα με φαντασία, μεράκι και με τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα, καθώς το εστιατόριο πλέον καλλιεργεί τα δικά του μυρωδικά, παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικά αυγά, σαλάτες και λαχανικά στη φάρμα της ιδιοκτήτριας στο νησί των Σπετσών.
Τέλος, σκέφτεστε κάτι καλύτερο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η ημέρα σας, από ένα ευφάνταστο cocktail από τα χέρια του Mixologist του bar του, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές;


Τα εξαιρετικά και ολόφρεσκα γλυκά του αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.


Στον κατάλογο μπορείτε ν’ ανακαλύψετε από αυθεντικές ιταλικές γεύσεις  μέχρι μεγάλη ποικιλία σε sushi προτάσεις.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

◆ Welcome drink cocktail – prosecco με ρόδι
◆ Σαλάτα με βασιλικό καβούρι, μαριναρισμένα εξωτικά φρούτα και σπιτικά μαριναρισμένο σολομό και βινεγκρέτ με πορτοκάλι και μάνγκο
◆ Ριζότο με μανιτάρια, carpaccio Black Angus και αφρό τρούφας
◆ Σoρμπέ λεμόνι με βότκα
◆ Tagliata μόσχου γάλακτος, πατάτες ψητές στο φούρνο με κάστανα και μανιτάρια, πιτάκια κίτρινης κολοκύθας γκρατινέ σε σάλτσα κρασιού Μαδέρα
◆ Dessert: Μont Βlanc: κρέμα κάστανο και  βανίλια με τραγανή μαρέγκα και μπισκότο σοκολάτας


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

◆ Welcome drink cocktail – prosecco με ιβίσκο
◆ Κρέμα μανιταριών του δάσους, αφρός αρωματικών, κόκκινο αλάτι Χαβάης, κροστίνι μανιταριών με παρμεζάνα
◆ Ριζότο τρούφας με σπαράγγια και αστακό
◆ Σoρμπέ φράουλας με fine champagne (cognac)
◆ Ωριμασμένο φιλέτο Αμερικής με πατάτες roesti, πουρέ τρούφας, σάλτσα κρασιού Barolo
◆ Dessert: Mους μαύρης σοκολάτας αρωματισμένο με τόνκα και κρέμα άσπρης σοκολάτας


SOLETO – Bar, Cafe, TrattoriaKibo – Japanese, Restaurant
Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα
Τ: 210 9680460

www.soleto.gr
FB: Soleto