Στέλιος Νιάκαρης: Η πολυπόθητη καμπάνια με τον Versage, η συνεργασία με ένα  από τα κορυφαία μοντέλα,  την Kate Moss και η …μοναξιά!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο Los Angeles. Η βάση σας ποια είναι; Σας λείπει η Ελλάδα;
Η βάση μου ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα! Ο πυρήνας που λέμε ! Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, εδώ και 9 μήνες! Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω, αν και έχω ακόμα καιρό!


Υπάρχει κάτι που δεν φαντάζεται ή δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος για το μόντελινγκ;
Ότι το μόντελινγκ σε επιλέγει, δεν είναι δική σου επιλογή! Καλό είναι να ξέρεις τι σου αρέσει και σε εκφράζει και να το ακολουθείς. Αλλά όταν φτάσεις σε σημείο να λες ότι είσαι μοντέλο και το πρεσβεύεις, πρέπει να γνωρίζεις ότι πέρα από ό, τι έκανες εσύ από την πλευρά σου, ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σου βασίζεται στην τύχη και στο σωστό timing! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το μόντελινγκ δεν είναι πανελλήνιες, ούτε απροειδοποίητο διαγώνισμα…μπορείς να γράφεις 20′ κάθε φορά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είσαι πάντα στην κορυφή! Αυτό που χρειάζεσαι είναι πίστη και υπομονή για να δράσεις την κατάλληλη στιγμή! Και αυτό είναι που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει top model!


Ο αθλητισμός σάς βοήθησε στη δουλειά σας; Με ποιον τρόπο;
Ο αθλητισμός με βοήθησε πολύ, πέρα από το σώμα μου, να έχω έναν υγιή τρόπο σκέψης! Με έμαθε να προσέχω τον εαυτό μου και να επικοινωνώ με το σώμα μου. Δεν είναι κάτι που μπορώ να εξηγήσω με λόγια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποιος έχει υπάρξει αθλητής-πρωταθλητής γνωρίζει!


Ποια θεωρείτε ότι ήταν η συνεργασία, η δουλειά εκείνη που σας απογείωσε;
Η καμπάνια Versace με την Kate Moss!


Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το να φύγεις στο εξωτερικό είναι η εύκολη λύση. Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε στο εξωτερικό;
Αρχικά, έχουμε ως δεδομένο ότι η Ελλάδα θεωρείται τριτοκοσμική χώρα στην Αμερική! Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι ο κόσμος για άλλη μια φορά δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Όμως, το νούμερο ένα θέμα με την Αμερική είναι η working visa! Αν καταφέρεις να έχεις βίζα που σου επιτρέπει να δουλεύεις, είσαι 50% πιο κοντά στην επιτυχία!!! Το θέμα είναι να την αποκτήσεις. Δεν ξέρω ο καθένας τι προσωπική εμπειρία μπορεί να έχει, γιατί δεν είμαι ο μόνος έλληνας που εργάζεται στο εξωτερικό, αλλά αυτό που εγώ είχα να αντιμετωπίσω είναι η μοναξιά! Κανένας δε θα νοιαστεί για εσένα αν εσύ δεν νοιάζεσαι για τον εαυτό σου! Διαφορετικά είσαι αναλώσιμος.


Πώς είναι η καθημερινότητά σας;
Καλό πρωινό, κάστινγκ και οντισιόν! Γυμναστική και αθλοπαιδίες (κολύμπι – μπάσκετ κ.λ.π.). Μαθήματα υποκριτικής που και που. Tv shows και τα σαββατοκύριακα πάρτι!


Δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου αν…
Δεν πιω καφέ και δεν κάνω κρύο ντους!


Όταν ανακοινώσατε στους γονείς σας ότι θέλετε να ασχοληθείτε με το χώρο της μόδας, ποια ήταν η αντίδρασή τους;
Η μάνα μου σήκωσε τα χέρια ψηλά και ο πατέρας μου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του! (χαχαχαχα) Μου έχουν εμπιστοσύνη όμως και με στηρίζουν ποικιλοτρόπως από τότε που τους θυμάμαι. Τους λατρεύω!


Έχετε κάποιο μοντέλο ως πρότυπο; Κάποιον που να θαυμάζετε;
Όχι, δε θα το έλεγα.


Έχετε backup plan; Αν μια μέρα το μόντελινγκ δεν υπάρχει στη ζωή σας, με τι θα θέλατε να ασχοληθείτε;
Δεν σκοπεύω να το κάνω για πολύ ακόμα! Τα άμεσα σχέδιά μου είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τη δική μου επιχείρηση!IN CATEFORY: FACES