Στέλιος Παπαδόπουλος: Ο Brand Ambassador της Jose Cuervo πρώτος μη – Μεξικανός Tequila Connoisseur στον Κόσμο!

“Η τεκίλα είναι το δώρο του Μεξικό προς τον κόσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούις Βελάσκο Φερνάντεζ, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Τεκίλα (National Chamber of the Tequila Industry) στην επιστολή με την οποία ανακοίνωνε στον πρώτο μη – Μεξικανό Tequila Connoisseur την απονομή του ξεχωριστού αυτού τίτλου.


Ο άξιος αποδέκτης του τίτλου αυτού δεν είναι άλλος από τον Έλληνα Brand Ambassador της τεκίλα Jose Cuervo, Στέλιο Παπαδόπουλο.


_dsc6441


Κομμάτι σημαντικό τόσο της παράδοσης, όσο και της οικονομικής ζωής του ιστορικού αυτού έθνους, η τεκίλα θεωρείται ένα προϊόν “ιερό” όσο και πολύτιμο για το Μεξικό.


Από οικονομικής πλευράς, η τεκίλα αποτελεί μια πολύ μεγάλη πηγή εσόδων για τη χώρα, λόγω των εξαγωγών της σε όλο τον κόσμο αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη βιομηχανία της.


Αλλά και “πολιτιστικά” είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της παράδοσης των Μεξικανών, μέρος της καθημερινότητας αλλά και των εορταστικών και προσωπικών στιγμών τους, εδώ και αιώνες.


Για όλους αυτούς, και ακόμα περισσότερους, λόγους εμείς στην P.T. Beverage World νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την επιτυχία του δικού μας ανθρώπου και την αναγνώρισή του ως «Γνώστη της Τεκίλα».


Η πετυχημένη δεκαετής επαγγελματική πορεία του Στέλιου κορυφώνεται με αυτό τον μοναδικό τίτλο ο οποίος ήταν αποτέλεσμα μια τριετούς προσπάθειας, ταξιδιών, δοκιμών αλλά πάνω από όλα αφοσίωσης και αγάπης στην τεκίλα, το μεγάλο του πάθος, όπως λέει και ο ίδιος.


Η απονομή του τίτλου από την Αυτού Εξοχότητα τον Πρέσβη του Μεξικό, στα πλαίσια μιας υπέροχης τελετής στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά την οποία η Πρεσβεία του Μεξικό γιόρταζε την Gritode Dolores – την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας.


_dsc6752_700


_dsc7013-_700