Στο Ελληνικό βάζουν γκολ στην γεύση! 

Το μεζεδοπωλείο Ελληνικό στην Λαζαράκη 28, τηλ. 2108941471, εδώ και μερικούς μήνες παίζει μπάλα και στην Γλυφάδα. Ήδη ακούγονται οι επευφημίες των οπαδών της για τα πρώτα γκολ και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα πετύχει πολλά περισσότερα με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την τιμή. Τα προγνωστικά δείχνουν ότι θα γίνει έδρα των καλοφαγάδων και όλων των ηλικιών. Απλά μπράβο τους!


Φαγητό: Μεζέδες από όλη την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα από την Αλόννησο, Λέρο, Νάξο, Κύπρο, Κρήτη, Μακεδονία, Μυτιλήνη και πολλά άλλα μέρη…. Ψάρια φρέσκα όπως γαύρο, σαρδέλα και μύδια από τον Σταυρό της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής αλλά και κρέατα όλα ντόπια και ελληνικά.


Χώρος: Απλά τέλειος. Πράγματι κάτι το διαφορετικό, που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί όχι μόνο στη Γλυφάδα αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε ευρωπαϊκά περιοδικά. Ο χάρτης της Ελλάδα διαστάσεων 3 Χ 3 μ. που απεικονίζει προϊόντα από όλη την Ελλάδα και δεσπόζει στον τοίχο του, ο άμβυκας (χρησιμοποιείται για την απόσταξη τσίπουρου) που κυριαρχεί στον χώρο αλλά και ατελείωτα προϊόντα από όλη την Ελλάδα στα ράφια του είναι τα στοιχεία που κάνουν τόσο ιδιαίτερη την διακόσμηση.


Γεύση: Ακόμα και οι μαμάδες το παραδέχονται και η νέοι νιώθουν ότι τρώνε στο σπίτι τους από τα χεράκια της μαμάς τους ή της γιαγιάς τους.


Ποτό: Τι να πούμε… 100 ετικέτες από ούζο και τσίπουρο από όλη την Ελλάδα, χύμα κρασί από Λήμνο και Νεμέα, περίπου 30 ετικέτες επώνυμων κρασιών και βαρελίσια μπύρα Μύθος.


Υ.Γ: Ρωτήστε για τα μαγειρευτά.

Δημιουργός: Ο εκ Θεσσαλονίκης Μανώλης Τζερμιάς. Πολύ μπροστά από την εποχή του…