Στο Melu για χειροποίητες λιχουδιές!

Μυρωδιές που «µας σπάνε τη µύτη» στο κέντρο της Γλυφάδας, µας οδηγούν σ’ ένα νέο χώρο στην Ανδρέα Παπανδρέου και πιο συγκεκριµένα στο Melu!

Στους µόλις 4 µήνες λειτουργίας του, έχει καταφέρει να µας εθίσει στους τραγανούς λουκουµάδες του µε µέλι χειροποίητο αλλά και µε σοκολάτα, πραλίνα-µπανάνα, γλυκό του κουταλιού και λευκή σοκολάτα πάνω στους ζεστούς λουκουµάδες! Οι γλυκατζήδες έχουν να διαλέξουν ανάµεσα στα αφράτα muffins και τις βάφλες που παρασκευάζονται µε µείγµα φτιαγµένο εκείνη τη στιγµή, γλυκές πίτες- µε την choco banana και την choco µπισκότο να µας έχουν πάρει τα µυαλά- στο χειροποίητο παγωτό και στα διαφορετικά γλυκά ηµέρας! Επίσης, ανακαλύψτε το σουφλέ σοκολάτας και παραδοσιακά γλυκά. Αν ανησυχείτε για τη γραµµή σας, εδώ θα βρείτε λαχταριστά healthy smoothies και γιαούρτι µε διάφορα φρούτα που δε θα σας γεµίσουν τύψεις. Όσοι προτιµάτε τις αλµυρές νοστιµιές, θα ξετρελαθείτε µε τις παραδοσιακές, φτιαγµένες στο χέρι πίτες, µε πρωταγωνιστές την τυρόπιτα, την σπανακόπιτα και την κολοκυθόπιτα, ενώ  σας εγγυόµαστε ότι δε θα µπορέσετε να αντισταθείτε στις µυρωδάτες προζυµένιες πίτες, γεµισµένες µε κάθε λογής υλικά και στα χειροποίητα κουλούρια!

Η Σταυρούλα Πρεβεζάνου, ιδιοκτήτρια του Melu, δημιούργησε με αγάπη και μεράκι έναν πολύχρωμο, ζεστό χώρο, όπου συναντιούνται η παράδοση στις γεύσεις και οι νέες τεχνοτροπίες.


 

Ανδρέα Παπανδρέου 15, Γλυφάδα

Τ: 216 9002266

FB: melu