Τα «nice n easy» ταξιδεύουν στην Αμερική και προσφέρουν μια «Γεύση από Ελλάδα»!

 

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης, ιδιοκτήτες των organic bistro «nice n easy» στο Κολωνάκι, την Κηφισιά και τη Μύκονο, ταξίδεψαν στην Αμερική και πρόσφεραν σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο κοινό από καταξιωμένους δημοσιογράφους και γευσιγνώστες μια bio-organic«Γεύση από Ελλάδα».

Ο Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης, δημιούργησε ένα ειδικό μενού για τρεις γαστρονομικά απολαυστικές βραδιές που πραγματοποιήθηκαν σε καταξιωμένα εστιατόρια όπως το farm-to-table εστιατόριο August της Νέας Υόρκης, το Tavern στο ξενοδοχείο Croydon στο Μαϊάμι και το φημισμένο εστιατόριο Culinaστο Four Seasons του Beverly Hills.

Το μενού περιλάμβανε γευστικές δημιουργίες βασισμένες σε παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, λικέρ μαστίχας Χίου, φάβα, μέλι και άλλες βιολογικές πρώτες ύλες και υλικά υψηλής ποιότητας που αποτελούν τα βασικά συστατικά της bio organic γαστρονομικής ταυτότητας των «nice n easy».

Μερικές από τις εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των πιάτων, αλλά και στο gift pack που δόθηκε στους καλεσμένους, τα προϊόντα προσέφερε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της παραγωγής ποιοτικών ελληνικών delicatessen, Gaea.

Η επιτυχία των τριών γαστρονομικών event και η απήχηση που είχαν στο ειδικό κοινό και τα media των τριών πόλεων που τα φιλοξένησαν, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τα organic bistro «nice n easy» και την προβολή τόσο της ιδέας της διατροφής με βιολογικά προϊόντα που βασίζεται στο πάντρεμα γεύσεων μεσογειακής παραδοσιακής κουζίνας και μοντέρνων τεχνικών και υλικών, όσο και της μεγάλης γευστικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων.

 


 

 

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά

 

T: 210 8082014

 

Ομήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι

 

Τ: 210 3617201

 

www.niceneasy.gr