θ Salon: I am dreaming of glam Christmas!

Stylish and sexy… αυτά τα Χριστούγεννα έτσι πρέπει να νιώθετε και να δείχνετε λαµπερές, σέξι, στιλάτες, in fashion, επιβλητικές και πάνω από όλα όµορφες. Ο ιδιοκτήτης του κοµµωτηρίου Θ salon και hairstylist των διάσηµών µας δίνει όλες τις απαραίτητες συµβουλές και µας παρουσιάζει µέσα από µία µοναδική φωτογράφιση όλες τις τάσεις των εορτών. 


Για να ξεχωρίσετε τόσο στην καθηµερινότητα σας αλλά και στις ιδιαίτερες εκδηλώσεις που θα είστε καλεσµένες η τάση στα µαλλιά για φέτος τα Χριστούγεννα είναι φυσικά χρώµα σε ξανθές και καστανές αποχρώσεις. Ενώ αν αναρωτιέστε ποια χτενίσµατα θα κυριαρχήσουν στα ρεβεγιόν, τα µαλλιά χτενισµένα στο πλάι ή ο όγκος στο χτένισµα µε µεγάλους κυµατισµούς είναι οι απαντήσεις.


Οι τάσεις για αυτές τις εορτές όσον αφορά το µακιγιάζ θέλουν την γυναίκα εντυπωσιακή, µε έντονα χρώµατα, γκλίτερ και φανταχτερές χρυσές αποχρώσεις αλλά µε τέτοιο τρόπο και τεχνικές που χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσµα. Που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αλλά µε έναν κοµψό και διακριτικό τρόπο. Οι γιορτές θέλουν λάµψη και για αυτό µην διστάσετε να «ρισκάρετε» επιλέγοντας την τελευταία τάση στα ντεφιλέ που δεν είναι άλλη από τα gothic χείλη σε αποχρώσεις µαύρο ή σκούρο µπλε ενώ οι γεωµετρικές γραµµές στα µάτια θα δώσουν στο βλέµµα σας αυτό το µυστήριο και το σεξαπίλ που αναζητάτε. Τέλος, επειδή πάντοτε µία γυναίκα πρέπει να είναι περιποιηµένη από την κορυφή µέχρι τα νύχια, προτιµήστε να φτιάξετε τα νύχια σας σύµφωνα µε τις νέες τάσεις στην οµορφιά και περιποίηση νυχιών που είναι το nail art µε εντυπωσιακά σχέδια επάνω στα νύχια αλλά και τα µατ βερνίκια και ξεχωρίστε από το πλήθος.


∆ηµάρχου Α. Μεταξά 24-26, Γλυφάδα

Τ: 216 7000462

www.thodorisgionis.gr

FB: θ Salon by Thodoris Gionis


_ko48901