Θοδωρής Γκιώνης: Ιδιοκτήτης Θ Salon by Thodoris Gionis

θSALOON

Θοδωρής Γκιώνης: Ιδιοκτήτης Θ Salon by Thodoris Gionis

Με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στην τέχνη της κομμωτικής, ο Θοδωρής Γκιώνης φέτος μας “σύστησε” το σαλόνι ομορφιάς του, το οποίο αποτέλεσε meeting point λάμψης και φροντίδας για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο. Τί νέο μας ετοιμάζει για το 2016;

Ο hair stylist των celebrities, μας μιλάει για τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του Θ Salon, αλλά και για όσα τον έκαναν να ξεχωρίσει.


Το Θ Salon κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας. Τί «γεύση» σας αφήνει αυτή η χρονιά;
Η χρονιά αφήνει συναισθήματα χαράς, δημιουργίας και τεράστιας ευθύνης για τη συνέχεια, μιας και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει όλη την προσπάθεια της ομάδας του Θ Salon.


Καταφέρατε να πραγματοποιήσετε αυτά που προσδοκούσατε;
Είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι τέτοιο. Νιώθω ικανοποιημένος από τον πρώτο χρόνο και όσα «πετύχαμε». Το σημαντικότερο είναι ότι η νέα μας ομάδα έχει ωριμάσει και αυτό θα μας πάει ένα βήμα παρακάτω.


Τί υπηρεσίες παρέχει το Θ Salon;
Στο σαλόνι ομορφιάς μας μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες από μεγάλα brand και την καινοτόμο θεραπεία Olapiex. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μου θα φροντίσουν να σας συμβουλέψουν και να αναλάβουν την φροντίδα των μαλλιών και των άκρων σας, καλύπτοντας κάθε επιθυμία ή ανάγκη σας.


Τί περιποίηση θα προτείνατε να κάνει μια γυναίκα ή και ένας άντρας, τώρα τα Χριστούγεννα;
Τέτοιες μέρες όλοι έχουμε ανάγκη για κάτι ιδιαίτερο και ίσως κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο. Εμείς θέλουμε αυτές τις γιορτές το χαμόγελό σας, μια ευχή και να μας εμπιστεύεστε ώστε ν’ απολαύσετε μια καινούρια εμπειρία.


Κάνατε μόλις μια φωτογράφιση με το μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά για μια κολεξιόν. Θέλετε να μας πείτε περί τίνος πρόκειται;
Η Στέλλα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες και ένα πρόσωπο που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το εγχείρημα από την πρώτη μέρα. Έτσι λοιπόν, ένιωσα την ανάγκη μαζί με τους συνεργάτες μου, να κάνουμε την πρώτη μας φωτογράφιση. Να κάνουμε μια πιο fashion πρόταση σε χρώμα και styling και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.


Ποιο θεωρείτε ότι είναι αυτό το στοιχείο/στοιχεία που κάνουν το Θ Salon να ξεχωρίσει;
Ο κόσμος σε αυτόν το πρώτο χρόνο, μας κάνει θετικά σχόλια για την αύρα του χώρου. Αλλά εγώ θα σταθώ στο ήθος, στις γνώσεις και στην άψογη συμπεριφορά της ομάδας μου και πραγματικά τους ευχαριστώ όλους. Αυτό κάνει τη διαφορά στο Θ Salon.


Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, ευτυχία και σεβασμό. Καλές γιορτές!


Δημάρχου Αγγ. Μεταξά 24-26, Γλυφάδα

Τ: 216 7000462
FB: Θ Salon by Thodoris Gionis



  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta