Το Divani Apollon Palace & Thalasso αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προορισμός ευεξίας στην Ελλάδα, στα Wellness Travel Awards 2016

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη με χαρά ανακοινώνει τη βράβευση του Divani Apollon Palace & Thalassoως τον καλύτερο ελληνικό προορισμό ευεξίας στα Wellness Travel Awards 2016 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού WorldTravelMarket, στις 7-9 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο.


39 στελέχη από τον Παγκόσμιο κλάδο του Τουρισμού επέλεξαν 388 υποψηφίους από 41 χώρες και στη συνέχεια τους έθεσαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο και ψήφισε τους νικητές. Στα τρία χρόνια που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, φέτος είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται κάποιο ελληνικό ξενοδοχείο, γεγονός που τιμά ιδιαίτερα τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη.


Το βραβείο αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς προέρχεται τόσο από τους ειδικούς του κλάδου του Τουρισμού όσο και από το ίδιο το κοινό, το οποίο επιβραβεύει τις καθημερινές προσπάθειες του Ομίλου για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Επιπλέον έρχεται ως επιστέγασμα της πορείας του, αφού μετά από περισσότερο από 57 χρόνια δράσης στη φιλοξενία συνεχίζει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος, αναζητώντας συνεχώς την καινοτομία.


Ο τουρισμός ευεξίας ανθεί παγκοσμίως και ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη φροντίζει να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, επενδύοντας στον τομέα αυτό. Με τη δημιουργία του DivaniAthensSpa & ThalassoCenterέκτασης 3.500 τ.μ, στο DivaniApollonPalace & Thalasso, η Αθηναϊκή Ριβιέρα μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό ευεξίας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μοναδική πισίνα θαλασσοθεραπείας (270τμ) με τα 16 διαφορετικά jetsγια κάθε μέρος του σώματος, χαμάμ, σάουνα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σε θεραπείες και μασάζ ομορφιάς και χαλάρωσης.


all-sea-view-suite


divani-apollon-spa4


Επίσης από το 2015 το Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (boot camp / detox programs) διάρκειας τριών, πέντε ή επτά ημερών. Tα wellness bootcamps είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ένα εντατικό αλλά ευχάριστο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, χαλάρωσης, απώλειας βάρους και εκπαίδευσης σε υγιεινές καθημερινές συνήθειες, ενώ παράλληλα απαλλάσσουν από την αγχωτική καθημερινότητα και βοηθούν κάθε άνθρωπο να κατακτήσει σωματική και πνευματική ευεξία. Στο πλαίσιο αυτό, η διατροφολογική  και η ιατρική ομάδα του κέντρου Θαλασσοθεραπείας, σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου , δημιουργούν και προτείνουν ειδικό μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην απώλεια βάρους και λίπους και μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της παραμονής των επισκεπτών στο bootcamp.


Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη όχι μόνο δεν εφησυχάζει, αλλά δείχνει τον δρόμο για τη νέα τάση στον Τουρισμό.


Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.


Divani Apollon Palace & Thalasso :

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδη παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.


Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 m² κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailored-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου επικοινωνήστε με την TravelworksCommunications (Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525).


divani-apollon-spa030


divani-apollon-spa9


divani-apolon-exterior


divani-apollon-spa061


IN CATEFORY: BEST CHOICES , TRAVEL