Το Just Made 33 κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, στην οδό Ευαγγελιστρίας και τον αριθμό 33, πριν ένα χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Just Μade 33, ένα μαγαζί που σερβίρει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ό,τι υποδεικνύει το όνομά του· Just Made γευστικές δημιουργίες.


Η επιτυχία του Just Made 33 οφείλεται σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα, που συνεισφέρει έως και σήμερα στην επιτυχημένη του πορεία. Ο καταξιωμένος chef Αντρέας Λαγός έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό μενού – γνήσιο εκπρόσωπο του comfort food, το οποίο ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Ο ταλαντούχος chef Pâtissier, Χρήστος Παπαδόγιαννης, έχει στήσει έναν γοητευτικό κατάλογο γλυκών επιπέδου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον καφέ.


Στο Just Made 33 συναντάμε τον ειδήμονα του ποιοτικού καφέ και των εκλεκτών κόκκων Αντώνη Καργιώτη και την νεοσύστατη μεν, βραβευμένη πολλάκις δε, εταιρεία επεξεργασίας καφέ ανώτερης ποιότητας, Sapid Coffee Roasting Co. Μερικές από τις σημαντικότερες διακρίσεις της  εταιρείας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καφέ Cezve/Ibrik που πραγματοποιήθηκε στο Dubai και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καφέ Cezve/Ibrik, καθώς και της 2η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee & Good Spirits. Η Sapid Coffee Roasting Co είναι αποκλειστικός συνεργάτης και αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του πιο ακριβού καφέ στον κόσμο, ROSS KOPI.


Τί δοκιμάσαμε Τετάρτη  9/03

Στο πλαίσιο της γευσιγνωσίας καφέ δοκιμάσαμε τρεις μοναδικές ποικιλίες καφέ σε εσπρέσο, φίλτρου και στο μπρίκι. Συγκεκριμένα οι καφέδες είναι:

  • JAMAICA BLUE MOUNTAIN: Μία από τις σπανιότερες και πιο ακριβές ποικιλίες καφέ στον κόσμο.
  • GEISHA from El Salvador: Είναι ο καφές με τον οποίο η εταιρεία διαγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Cezve/Ibrik στο Dubai με τον Κωνσταντίνο Κομνινάκη ( barista στο Just Μade33) και κέρδισε την 1η θέση στον κόσμο.
  • ROSS KOPI – WILD LUWAK: Πρόκειται για τον πιο ακριβό καφέ του κόσμου  και τον μόνο Luwak που έχουν επιλέξει να πουλάνε τα Harrods.

Σερβιρίστηκαν επίσης τα ροφήματα (signature) που παρουσιάστηκαν στους διαγωνισμούς Cezve/Ibrik  και Coffee & Good Spirits από τους πρωταθλητές, Κωνσταντίνο Κομνινάκη και Σταύρο Λαμπρινίδη.

 Στο δεύτερο μέρος της γευσιγνωσίας, ο chef Pâtissier, Χρήστος Παπαδόγιαννης μας παρουσίασε τα εξής γλυκά:

Μπάλα σοκολάτας με μους σοκολάτας αρωματισμένη με tonka,  cremeux dulcey, coulis de cassis και biscuit μπαχαρικών.

Κρέμα μόκα με biscuit σοκολάτας, coulis ανανά και passion.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

www.justmade33.gr

Facebook: www.facebook.com/justmade33

Instagram: www.instagram.com/justmade33/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/justmade33/