Το Λιβανέζικο: Γεύσεις Ανατολής στην καρδιά της Γλυφάδας!

Αν είστε λάτρεις των ανατολίτικων γεύσεων θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο Το Λιβανέζικο. Τα μοναδικά του πιάτα και το ζεστό περιβάλλον θα σας κερδίσουν αμέσως!

Με γεύσεις που σίγουρα θα σας μεταφέρουν σε άλλες χώρες, θα νιώσετε τη φιλική ατμόσφαιρα του προσωπικού και τις γλυκές μυρωδιές της Ανατολής να σας τυλίγουν. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας προτείνει τα πιάτα που θα λατρέψετε, ενώ η εξυπηρέτηση θα σας αφήσει άφωνους. Τα καλύτερα υλικά
με την καλύτερη ποιότητα θα τα βρείτε στο πιάτο σας, έτοιμα να τα απολαύσετε. Τabbouleh, fattoush, λιβανέζικες πίτες, hommus, labneh με σκόρδο είναι μερικά από τα πιάτα που θα λατρέψετε! Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε και τα τέλεια γλυκά του εστιατορίου, τα οποία βεβαίως είναι ανατολίτικα! Αν δεν γνωρίζετε από λιβανέζικη κουζίνα, ρωτήστε το προσωπικό το οποίο θα σας βοηθήσει στην επιλογή των πιάτων. Πείτε τους απλά τις γεύσεις που προτιμάτε κι εκείνοι θα σας δώσουν τη λύση. Ο ναργιλές του καταστήματος διατίθεται δωρεάν στους πελάτες.

Ζεστά χρώματα, πιπεράτες μυρωδιές και ένας χώρος που θα σας κάνει σίγουρα να χαλαρώσετε…

Οι σαλάτες αλλά και όλο το μενού στο Λιβανέζικο φτιάχνοται με τα πιο αγνά υλικά.


Κωνσταντινουπόλεως 20Β, Γλυφάδα

Τ: 210 8940024
www.tolibaneziko.com