Το μαγειρείο: Σπιτικό φαγητό όπως παλιά

To αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας αποτελεί την ιδανική πρόταση για μία γευστική στάση όλες τις ώρες της ημέρας και αυτό το καλοκαίρι!


Χειροποίητα ζυμαρικά συνδυασμένα με μυρωδάτα μπαχαρικά και εξαιρετικής ποιότητας σπιτικές σάλτσες, ολόφρεσκες θαλασσινές λιχουδιές στο φούρνο και μαγειρευτά που θυμίζουν αυτά που τρώμε κάθε Κυριακή στο σπίτι της μαμάς… Οι γευστικές εκπλήξεις του καταλόγου του δεν τελειώνουν ποτέ και το καλύτερο είναι ότι ανανεώνονται συνεχώς ανάλογα με την εποχή. Γι’ αυτό αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα χορταστικό, αλλά ελαφρύ γεύμα για τις καλοκαιρινές μας εξόδους ή για μετά την παραλία και φυσικά, για το διάλειμμα στο γραφείο. Και αν έχετε καλεσμένους το βράδυ στο σπίτι για να τους κάνετε το τραπέζι κάτω από τα αστέρια, αλλά δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε κάτι, μην πανικοβάλεστε, παραγγείλτε τις μοναδικές λιχουδιές από το μενού και όλοι θα νομίζουν ότι κάνατε ταχύρυθμα μαθήματα μαγειρικής! Let the summer begin.


Καθίστε στον προσεγμένο, προστατευμένο από τον ήλιο και δροσερό εξωτερικό χώρο και απολαύστε σ’ ένα ήσυχο περιβάλλον τις μαγειρευτές σπιτικές λιχουδιές του καταλόγου. 


Φοίβης 17, Γλυφάδα

Τ: 210 8940263

www.tomageireio.gr

FB: Το Μαγειρείο


008


011


013


014


017


logo